Runder

Gelişen
Herkese merhaba, elimde bu kasa var. 7500F işlemcim için soğutucu almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim soğutucu elimdeki kasaya sığar mı? Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üstünde; kasanın 160mm'ye kadar sığdıracağı yönünde, soğutucu da 154mm olarak görünüyor. Bu detaylarla beraber sığacağını düşünüyorum ama bu sektörde her zaman kuşkucu olmakta fayda var. Deneyip görebilirsiniz ancak yüksek oranda uyacaktır.

Herkese merhaba, elimde bu kasa var. 7500F işlemcim için soğutucu almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim soğutucu elimdeki kasaya sığar mı? Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.
Sogutucu icin butce nedir? O fiyatlarda pekte onerdigim bir sogutucu degil. 2 fanli olmasina kanmayin Burst'e gore mesela biraz daha sesli bir sogutucu. 160mm kasanizin destegi var ve sogutucunun yuksekligi 154mm diye hatirlamaktayim. RAM modeliniz neydi?

Sogutucu icin bütçe nedir? O fiyatlarda pek de onerdigim bir sogutucu degil. 2 fanli olmasina kanmayin Burst'e gore mesela biraz daha sesli bir sogutucu. 160mm kasanizin destegi var ve sogutucunun yuksekligi 154mm diye hatirlamaktayim. RAM modeliniz neydi?

RAM'lerim Kingston 8 GB Beast EXPO 5600MHz CL36 DDR5 X2, soğutucu için de maksimum bütçe 1700TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerim Kingston 8 GB Beast EXPO 5600MHz CL36 DDR5 X2, soğutucu için de maksimum bütçe 1700TL.

Yerinizde olsam 200-300 daha verip Peerless alırdım. İleride daha yüksek bir işlemciye geçtiğinizde kafaniz rahat olur. RAM'lerinizin de profili yuksek degil genele gore. Sorun cikacagini sanmam.

Yerinizde olsam 200-300 daha verip peerless alırdım. İleride daha yüksek bir işlemciye geçtiğinizde kafaniz rahat olur. RAM'lerinizin de profili yuksek degil genele gore. Sorun cikacagini sanmam.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz mantıklı geldi. O yüzden peerless Assassin alacağım. Tekrardan teşekkür ederim.