Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Kasanızda bulunan küçük bi tuş var bu tuş aslında LED tuşu eskiden sitede işlevi olmadığı yazıyordu fakat şuan kaldırmışlar. MSI Yazılımını kurup yönetebilirsiniz sanırım anakart modeliniz nedir?Merhaba, MSI MAG Forge M100A D60 600W PSU 80+ Plus kasam var ama fanları rengi değişmiyor veya kapatamıyorum. Siz ne yaptınız bu durum hakkında. Fan mı eklediniz?
MSI B550M PRO VDH lakin bu led tuşuna basıyorum hiçbir şey olmuyor. Çift delikli led kablosu var kasanın içinde ve boşta duruyor.Kasanızda bulunan küçük bi tuş var bu tuş aslında LED tuşu eskiden sitede işlevi olmadığı yazıyordu fakat şuan kaldırmışlar. MSI Yazılımını kurup yönetebilirsiniz sanırım anakart modeliniz nedir?
Kasanızda bulunan küçük bi tuş var bu tuş aslında LED tuşu eskiden sitede işlevi olmadığı yazıyordu fakat şuan kaldırmışlar. MSI Yazılımını kurup yönetebilirsiniz sanırım anakart modeliniz nedir?
Merhaba, kasam MSI MAG Forge M100A D60 600W PSU 80+ Plus.
- Ön tarafa Rampage 7C 120s fanları sığar mı? Fan eklediyseniz nasıl yaptınız? Çünkü orijinal fanlar direkt güce bağlı.
- Kontrolcü şart mı Rampage 7C 120 S için? Anakartım MSI B550M Pro VDH.
- Bu fanlardan 3 adet eklemeye çalışırsam ön tarafa sığar mı, Sığarsa bunların kablolarını anakartıma kontrolcü vs. olmadan yerleştirebilir miyim?
- Bütün ışıkları yazılım üzerinden (Mystic Light) kontrol edebilir miyim?
- 3 önde, 2 üstte, 1 arkada toplam 6 adet Rampage 7C 120S fanları MSI MAG Forge M100a kasama monte edip her birinin kablosunu kontrolcü vs. olmadan MSI B550M Pro VDH anakartıma uydurabilir miyim?
Son düzenleme:
Yasin Alemdağ
Yetkin
Bu model düz RGB modeli ışıkların renklerini değiştiremez ve kapatamazsın.
E diğer yazdıklarım ile ilgili yardımcı olur musun lütfen! O kadar şey yazdım.Bu model düz RGB modeli ışıkların renklerini değiştiremez ve kapatamazsın.
Yasin Alemdağ
Yetkin
E diğer yazdıklarım ile ilgili yardımcı olur musun lütfen! O kadar şey yazdım.
Hangisinden bahsediyorsunuz?
Merhaba, kasam MSI MAG Forge M100A D60 600W PSU 80+ Plus.
- Ön tarafa Rampage 7C 120s fanları sığar mı? Fan eklediyseniz nasıl yaptınız? Çünkü orijinal fanlar direkt güce bağlı.
- Bu fanlardan 3 adet eklemeye çalışırsam ön tarafa sığar mı, Sığarsa bunların kablolarını anakartıma kontrolcü vs. olmadan yerleştirebilir miyim?
- 3 önde, 2 üstte, 1 arkada toplam 6 adet Rampage 7C 120S fanları MSI MAG Forge M100a kasama monte edip her birinin kablosunu kontrolcü vs. olmadan MSI B550M Pro VDH anakartıma uydurabilir miyim?
Yasin Alemdağ
Yetkin
Diğer konunuzda bunları cevapladım hocam. Diğer konunuza bakabilirsiniz.Merhaba, kasam MSI MAG Forge M100A D60 600W PSU 80+ Plus.