348375

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
Taksit yok evet. 9 taksit alınca aslında enflasyonu da işin içine katarsak aradaki 2.000 TL'nin önemi kalmıyor pek.

Şahsen ihtiyacım olsa taksit derdine düşmezdim, 6500-7000TL'den düşmüş bir kasa bir şekilde peşin almaya çalışırdım ortada gayet güzel bir indirim var, taksit olmaması normal karşılanabilir.

Şahsen bu oranla indirime giren bir ürüne ihtiyacım olsa taksit derdine düşmezdim, 6500-7000TL'den düşmüş bir kasa bir şekilde peşin almaya çalışırdım ortada gayet güzel bir indirim var, taksit olmaması normal karşılanabilir.
Nakit para olmayınca taksit şart oluyor maalesef. Ayrıca mümkün olduğunca taksit yapılmalı bana göre.

Son düzenleme:
Ocak ayında bunun mATX olanını fiyatı daha yükselmeden alayım diye aldım, şimdi 5 bine ATX olanın fiyatı düştü, kendi fiyatı da sabit kaldı. Project Zero anakartı da 10 bine aldım fiyatı yükselir diye, geçen gün 9 bine satıyordu Amazon. Amazon çok garip bir şey ya; kafası esince bayağı düşürüyor, bazen de bayağı yükseltiyor. :D

Bir de ben hala kasayı aktif olarak toplamadığım için kullanmıyorum da geçen bir paylaşım gördüm; reverse fanlar motor sesi çıkarıyordu. Benim fanlarda da az da olsa var o ses, ATX kasada da büyük ihtimalle aynı fanlar vardır. MSI fan kalitesini iyi yapar diye düşünmüştüm oysaki.

Son düzenleyen: Moderatör: