BoLerdronT

Uzman
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar.
Yeni kasa MSI MAG PANO 100R PZ aldım. Toplam da 10 adet fan var. 7 adet dışarı çıkıyor, 3 adet alttaki havayı içeri veriyor. Bu şekilde yaptım sizce böyle iyi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_1375.webp
    IMG_1375.webp
    723,6 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağda dik konumdaki 3 fanın da içeri hava vermesi gerekiyor, alt 3, yan 3 içeri, diğerleri dışarı.

Kontrol ettim sağdaki fanlar zaten reverse fanmış, yani ters kanat ve içeri hava veriyor, bu şekilde doğru.

@BoLerdronT

Sağda dik konumdaki 3 fanın da içeri hava vermesi gerekiyor, alt 3, yan 3 içeri, diğerleri dışarı.

Kontrol ettim sağdaki fanlar zaten reverse fanmış, yani ters kanat ve içeri hava veriyor, bu şekilde doğru.

@BoLerdronT

Çoğu genellikte sağ fanları böyle kullanıyor gerekirse ters çevirebilirim. Ama kasa içinde çok iyi soğutuyor her oyun oynadığım CPU Max 55-65 derece geliyor. GPU Max 30-40 derece geliyor.

Çoğu genellikte sağ fanları böyle kullanıyor gerekirse ters çevirebilirim. Ama kasa içinde çok iyi soğutuyor her oyun oynadığım CPU Max 55-65 derece geliyor. GPU Max 30-40 derece geliyor.

Mesajımda belirttim, o fanlar ters kanatlı, yani içeri hava veriyor, doğrusu da bu zaten değişiklik yapmanıza gerek yok.

Şu an 6 fan içeri 4 fan dışarı üflüyor.

Mesajımda belirttim, o fanlar ters kanatlı, yani içeri hava veriyor, doğrusu da bu zaten değişiklik yapmanıza gerek yok.

Şu an 6 fan içeri 4 fan dışarı üflüyor.

Tamamdır teşekkür ederim. Ters kanatlı yani reverse daha yeni öğrendim şimdi kasa alalı 1 gün oldu. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet normal fanlar ters üflemesi için alttaki gibi montajlanıyor, görüntü bozulmaması için bu reverse fanlar var artık, düz durup ters hava veriyor.

Rica ederim.