MSI MAG PANO 100R PZ kasanın hava akışı nasıl?

BoLerdronT

Uzman
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar.
Yeni kasa MSI MAG PANO 100R PZ aldım. Toplam da 10 adet fan var. 7 adet dışarı çıkıyor, 3 adet alttaki havayı içeri veriyor. Bu şekilde yaptım sizce böyle iyi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_1375.webp
    723,6 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağda dik konumdaki 3 fanın da içeri hava vermesi gerekiyor, alt 3, yan 3 içeri, diğerleri dışarı.

Kontrol ettim sağdaki fanlar zaten reverse fanmış, yani ters kanat ve içeri hava veriyor, bu şekilde doğru.

@BoLerdronT

İfadeler: 845

Çoğu genellikte sağ fanları böyle kullanıyor gerekirse ters çevirebilirim. Ama kasa içinde çok iyi soğutuyor her oyun oynadığım CPU Max 55-65 derece geliyor. GPU Max 30-40 derece geliyor.

Çoğu genellikte sağ fanları böyle kullanıyor gerekirse ters çevirebilirim. Ama kasa içinde çok iyi soğutuyor her oyun oynadığım CPU Max 55-65 derece geliyor. GPU Max 30-40 derece geliyor.

Mesajımda belirttim, o fanlar ters kanatlı, yani içeri hava veriyor, doğrusu da bu zaten değişiklik yapmanıza gerek yok.

Şu an 6 fan içeri 4 fan dışarı üflüyor.

Mesajımda belirttim, o fanlar ters kanatlı, yani içeri hava veriyor, doğrusu da bu zaten değişiklik yapmanıza gerek yok.

Şu an 6 fan içeri 4 fan dışarı üflüyor.

Tamamdır teşekkür ederim. Ters kanatlı yani reverse daha yeni öğrendim şimdi kasa alalı 1 gün oldu. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet normal fanlar ters üflemesi için alttaki gibi montajlanıyor, görüntü bozulmaması için bu reverse fanlar var artık, düz durup ters hava veriyor.

Rica ederim.

Merhaba arkadaşlar.
Yeni kasa MSI MAG PANO 100R PZ aldım. Toplam da 10 adet fan var. 7 adet dışarı çıkıyor, 3 adet alttaki havayı içeri veriyor. Bu şekilde yaptım sizce böyle iyi mi?
Alt tarafa hangi fanları aldınız?

ben kasayla birlikte gelen 4 fanın gürültüsünden rahatsızım siz o kadar fanla nasıl rahat ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…