Bu iki kasa arasında kaldım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Farklı bir kasa önerisinde bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
H6 Flow, genel tasarım bakımından ve hava akışını kontrol etme bakımından daha elverişli duruyor. Fanların yan değil de çapraz konumlandırılması, pratikte de etkisini gösteriyorsa mantıklı bir mühendislik denemesi olmuş.
masiva
Çalışkan
Bu kısımda NZXT, daha estetik olması ve uzun süredir bu kasa tipiyle uğraşması nedeniyle bana daha çekici geliyor ama bu tamamen benim fikrim. Başka kasa olarak ise, hem fiyatı daha uygun hem de içinde 800W ATX 3.0 destekli PSU ile gelen DeepCool CG530’u önerebilirim.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Akvaryum kasa ben tavsiye etmiyorum. İsterse 100 yıl geçsin fizik kanunları bellidir. Mesh kasanın soğutma performansını veremez 100K TL ücreti olsa bile. Ancak ille akvaryum diyorsanız NZXT ya da Lian Li. Lian Li akvaryumun kurulumu da kolay O11 Vision modeline bakabilirsiniz.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Akvaryum kasa ben tavsiye etmiyorum. İsterse 100 yıl geçsin fizik kanunları bellidir. Mesh kasanın soğutma performansını veremez 100K TL ücreti olsa bile. Ancak ille akvaryum diyorsanız NZXT'ya da Lian Li. Lian Li akvaryumun kurulumu da kolay O11 Vision modeline bakabilirsiniz.
H6 Flow'un hava akışı gayet iyi. Özellikle açılı fanlar sıcaklığı gerçekten çok etkiliyor. Fanlar 800 RPM'de bile çalışsa gayet iyi hava dağıtıyor.
Bu iki kasa arasında kaldım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Farklı bir kasa önerisinde bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Ben H6 Flow kullanıyorum. Toz filtresi olmaması dışında bir sorunu yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Sıvı soğutucu kullanıyorum.Pano'nun yanında 4 adet ARGB fan geliyor. NZXT'den pek farkı yok yapı olarak. Fakat hava soğutmalı bir sistem kuracaksanız mesh ön panelli bir kasa öneririm, akvaryum değil.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Toz filtresi epey önemli ancak. Toz filtresi olduğunda 10 ayda bir temizleseniz yetiyor. Toz filtresiz sık sık temizlemek gerekiyor.
Benim kasada da yoktu Aliexpress'ten resmi Lian Li satıcısından almıştım. Yani o kadar para verdikten sonra ya olması gerekirdi ya da haricen satılması gerekirdi.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Toz filtresi epey önemli ancak. Toz filtresi olduğunda 10 ayda bir temizleseniz yetiyor. Toz filtresiz sık sık temizlemek gerekiyor.
Benim kasada da yoktu AliExpress'ten resmi Lian Li satıcısından almıştım. Yani o kadar para verdikten sonra ya olması gerekirdi ya da haricen satılması gerekirdi.
Neredeyse Her hafta tozunu almak durumunda kalıyorum. Toz filtresi çok önemli gerçekten.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano