İçinden kontrolcü çıkmıyor değil mi.Neredeyse Her hafta tozunu almak durumunda kalıyorum. Toz filtresi çok önemli gerçekten.
Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hayır çıkmıyor.
90shiphop
Becerikli
PANO bu durumda daha avantajlı hocam. H6 Flow RGB modelinde bile kontrolcü vermiyorlar, toz filtresi yok, RGB modeli PANO'dan çok daha pahalı.
Pano bu durumda daha avantajlı hocam. H6 Flow RGB modelinde bile kontrolcü vermiyorlar, toz filtresi yok, RGB modeli Pano'dan çok daha pahalı.
Evet dediginiz mantıklı ancak NZXT tercih ettim. Daha önceki kasada MSI'di ve ön soketler cok iyi değildi farkli bir marka denemek istiyorum. Teşekkürler.
Güncelleme:
İlk olarak NZXT H6 Flow kasasını ile birlikte ayrıca kasanın altına 2X 140 mm NZXT RGB fan satın aldım yanında fanlarla birlikte sadece RGB kontrolcü geliyor fan bağlantıları için soket yok. Alt tarafa aldığım fanlar ile kasanın ön tarafındaki fanların RGB soket bağlantıları tamamıyla farklıydı sorunu 2 tane kontrolcü ile çözdüm ama gerçekten içime sinmedi. Kasa tamamen seni fan ve kontrolcü satın almak zorunda bırakıyor ve çoklu kontrolcülerinin fiyatı biraz tuzlu olduğu için hiç devam etmeden iade ettim. Yerine MSI MAG pano 100R pz kasasını satın aldım içinde dahili kontrolcü hub mevcut ve sizin içinde çok daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
Bütce sıkıntısı olmayan kullanıcılar için üretilmiş bir kasa.
Son düzenleme:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bende RGB fan olmadığından dolayı sıkıntı yaşamamıştım. Talihsizlik olmuş. Yeni kasa hayılır olsun.Evet dediginiz mantıklı ancak NZXT tercih ettim. Daha önceki kasada MSI'di ve ön soketler cok iyi değildi farkli bir marka denemek istiyorum. Teşekkürler.
Güncelleme:
İlk olarak NZXT H6 Flow kasasını ile birlikte ayrıca kasanın altına 2X 140 mm NZXT RGB fan satın aldım yanında fanlarla birlikte sadece RGB kontrolcü geliyor fan bağlantıları için soket yok. Alt tarafa aldığım fanlar ile kasanın ön tarafındaki fanların RGB soket bağlantıları tamamıyla farklıydı sorunu 2 tane kontrolcü ile çözdüm ama gerçekten içime sinmedi. Kasa tamamen seni fan ve kontrolcü satın almak zorunda bırakıyor ve çoklu kontrolcülerinin fiyatı biraz tuzlu olduğu için hiç devam etmeden iade ettim. Yerine MSI MAG pano 100R pz kasasını satın aldım içinde dahili kontrolcü hub mevcut ve sizin içinde çok daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.
Bütce sıkıntısı olmayan kullanıcılar için üretilmiş bir kasa.
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli