Yasin Alemdağ
Yetkin
Neredeyse tüm kasa kontrolcülerinde böyle, LED butonuna 3 saniye basıp bırakırsanız anakart Sync moduna geçiyor, uzun süre basarsanız ledleri kapatıyor.
Sanırım fosilleşmeye başladım
Neredeyse tüm kasa kontrolcülerinde böyle, LED butonuna 3 saniye basıp bırakırsanız anakart Sync moduna geçiyor, uzun süre basarsanız ledleri kapatıyor.
Sanırım fosilleşmeye başladım. Ya ben seni anakarta bağladıysam niye bir de sana ayar veriyorum
.
Hocam selamlar üzerinden biraz zaman geçmiş ama aynı kasaya sahibiz bilgisayarı topluyorum. Resim 1 de görüldüğü gibi anakart fan konnektörü ile anakart argb konnektörünü anakarta taktım kasayı ilk açtığımda resim 2 deki 3 kablodan bir tane daha vardı resim 3 deki gibi bağlıydı onu ellemedim şu an argbler ve fanlar çalışıyor yalnız yüksek sesli çalışıyor biostan akıllı fan ayarı yaptım. Biraz azaldı ama devam ediyor bilgisayarın kasa kapaklarını kapatmadan test amaçlı bağladım pc ye şu an her yeri açık yani ondan dolayı mı sesi duyuyorum? Yoksa windowsu kurduktan sonra programı ile fan hızlarını düşürebilir miyim? Bu resim 2 deki 3 tane kablonun bir yere bağlı olması gerekiyor mu? Çünkü biosta fan hızlarını gösteren ekranda onu ss alamadım system fan 1 2 3 noludan 2 noluya fan konnekötürünü taktığım için sadece onda hız değerini gönsteriyordu diğerlerinde herhangi bir değer yoktu.