R_X_S

Çalışkan
Bu kasaya geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar minimum fan hızı ne? Mesela 500 RPM'de sessiz çalışabiliyor mu veya maksimum kaç RPM çıkıyor fanlar? Bir mesh kasaya göre soğutması nasıl? Şu anki kasam PWM fanlı, anakart uygulamasından 500-1600 arası direkt ayarlanabiliyor; bunda nasıl o iş? Fiyat tekrar 4.700 TL bandına gerilemiş, beyaz modeli alacağım, mATX anakartım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları huba bağladığım zaman 900 RPM altını asla göremiyorlardı, hub anakarta bağlı olsa bile. Fanların hepsini tek tek anakarta bağlayınca 300-400'lere kadar düşürebiliyorum ama voltajla ayarlandıkları için daha fazla kısılamıyor. Belli bir sıcaklığın altında da kapatacak şekilde ayarladım.

Fanları huba bağladığım zaman 900 RPM altını asla göremiyorlardı, hub anakarta bağlı olsa bile. Fanların hepsini tek tek anakarta bağlayınca 300-400'lere kadar düşürebiliyorum ama voltajla ayarlandıkları için daha fazla kısılamıyor. Belli bir sıcaklığın altında da kapatacak şekilde ayarladım.

Peki oyunlarda sıcaklık nasıl içi geniş sıcak hava icerde kalıyor mu? Sıcak havayı atmak için ne kadar RPM dönmesi gerekiyor fanların? Max kaç RPM ayarlanabiliyor?

Öndeki fanlar sıcak hava atmaz temiz hava verir. Açıkçası fanları garantiye verip sadece 3 tane tahliye fanı ile kullandığımda sıcaklıklarda çok az bir fark oldu. Yani pek bir işe yaramıyorlar o yüzden silent veya normal modda kullan yeter.