KS KS paricfy Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 151 Beğeniler 69 Bugün 15:36 #11 naganen dedi: Alt yerine üste taksanız daha iyi. Sadece yana, alta ve egzoza takarsanız 6 fan içeri hava çekerken sadece 1 fan dışarı atmaya çalışır, hava sirkülasyonu açısından yetersiz olur. Genişletmek için tıkla... Sıvı sogutucu fanıyla dısarı atmamız mumkun mu? Bununla uyumlu sıvı sogutucu var mıdır?
naganen dedi: Alt yerine üste taksanız daha iyi. Sadece yana, alta ve egzoza takarsanız 6 fan içeri hava çekerken sadece 1 fan dışarı atmaya çalışır, hava sirkülasyonu açısından yetersiz olur. Genişletmek için tıkla... Sıvı sogutucu fanıyla dısarı atmamız mumkun mu? Bununla uyumlu sıvı sogutucu var mıdır?
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.183 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 930 Yer Tokat Bugün 15:37 #12 paricfy dedi: Sıvı sogutucu fanıyla dısarı atmamız mumkun mu? Bununla uyumlu sıvı sogutucu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu varsa üste takarsanız dışa atar zaten Üste fan takmayı düşünmüyorum deyince ben üstü boş bırakacaksınız diye düşündüm.
paricfy dedi: Sıvı sogutucu fanıyla dısarı atmamız mumkun mu? Bununla uyumlu sıvı sogutucu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu varsa üste takarsanız dışa atar zaten Üste fan takmayı düşünmüyorum deyince ben üstü boş bırakacaksınız diye düşündüm.
KS KS paricfy Başarılı Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 151 Beğeniler 69 Bugün 15:40 #13 naganen dedi: Sıvı soğutucu varsa üste takarsanız dışa atar zaten Üste fan takmayı düşünmüyorum deyince ben üstü boş bırakacaksınız diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Evet boş bırakacaktım siz öyle diyince en azından sıvı soğutucuyla falan çözelim diye düşündüm.
naganen dedi: Sıvı soğutucu varsa üste takarsanız dışa atar zaten Üste fan takmayı düşünmüyorum deyince ben üstü boş bırakacaksınız diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Evet boş bırakacaktım siz öyle diyince en azından sıvı soğutucuyla falan çözelim diye düşündüm.
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.183 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 930 Yer Tokat Bugün 16:02 #14 paricfy dedi: Evet boş bırakacaktım siz öyle diyince en azından sıvı soğutucuyla falan çözelim diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... O şekilde olur, sıvı soğutma takabilirsiniz. Genelde öyle kullanılıyor zaten.
paricfy dedi: Evet boş bırakacaktım siz öyle diyince en azından sıvı soğutucuyla falan çözelim diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... O şekilde olur, sıvı soğutma takabilirsiniz. Genelde öyle kullanılıyor zaten.