Bütçe
2.000 TL

tth

Becerikli
Herkese selam. MSI MAG pano 100R pz siyah renk kasayı, önde 3 adet, arkada 1 adet, üstte sıvı soğutucunun 3 adet fanıyla birlikte kullanacağım. Kasanın aşağı tarafında bulunan boşluğa 3 adet fan almak istiyorum.

Hava akışının iyi olmasını, RGB olmasını ve fan renginin siyah olmasını istiyorum. Mümkünse 3 fan set halinde tak çalıştır olması güzel olur. Bütçe 2.000 TL ama işimi görecekse daha uygun fanları önerirseniz memnun olurum.

Kasa.

Tekli olanları birbirine monte etmek için ayrı bir apart ve kablo gerekiyor mu?
Bunlardan birini alsam, sistemin RGB renkleri ile uyumlu olur mu? Yani kasanın stok fanı mavi yanarken bunlar kırmızı yanarsa görüntünün çirkin olacağını düşünüyorum.

Tekli olanları birbirine monte etmek için ayrı bir apart ve kablo gerekiyor mu?

Hayır. Kasadaki vida deliklerine denk getirip montajlayacaksınız. Bıraktığım 2. linkteki model tek kalıp zaten.

Bunlardan birini alsam, sistemin RGB renkleri ile uyumlu olur mu? Yani kasanın stok fanı mavi yanarken bunlar kırmızı yanarsa görüntünün çirkin olacağını düşünüyorum.

Konuda önerilen tüm fanlar ARGB, bağlantıları doğru yapmanız yeterli.

Hayır. Kasadaki vida deliklerine denk getirip montajlayacaksınız. Bıraktığım 2. linkteki model tek kalıp zaten.

Üçlü olana bakıyorum ama ışıklandırma sanki kenarlardan yapılmış. Kasanın fanlarındaki ışık ortadan geliyor gibi görünüyor. Hiç anlamıyorum bu işlerden. Üçlü olanı taksam, yüklemiş olduğum fotoğrafta olduğu gibi görüntü verir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260217_173315_YouTube.webp
    Screenshot_20260217_173315_YouTube.webp
    649,1 KB · Görüntüleme: 38
Üçlü olana bakıyorum ama ışıklandırma sanki kenarlardan yapılmış. Kasanın fanlarındaki ışık ortadan geliyor gibi görünüyor. Hiç anlamıyorum bu işlerden. Üçlü olanı taksam, yüklemiş olduğum fotoğrafta olduğu gibi görüntü verir mi?

2. linkten bahsediyorsanız şu şekilde duruyor:
Screenshot_20260217_173807_Photos.webp

Son düzenleme: