MSI MAG vs FSP Hyper vs Corsair PSU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leitix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
  • Etiketler Etiketler
    hangisi psu
@Leitix, A650BN de is görür ama belirttiğim gibi onu alacağıma High Power Elite 750W'a bakardım. Benzer seviyede modeller.

@michaelscofield, bu seviyede ya da fiyat aralıgında Japon kapasitöre rastlamak biraz düşük ihtimal. Oluyor tabii, bulk kapasitör Japon bir markanın biraz düşük serisinden seçilip, DC taraf ise Tayvan vs. ile dolduruluyor. Ama tek başına kapasitör markası da pek bir şey ifade etmiyor. Misal, Elite son dönemde gayet kaliteli kapasitörler üretmeye başladı. A550BN'de ise yukarıdaki incelemeye gore Japon kapasitör bulunmuyor.

Son düzenleme:
@Leitix, A650bn de is görür ama belirttiğim gibi onu alacağıma High Power Elite 750W'a bakardım. Benzer seviyede modeller.

@michaelscofield, bu seviyede ya da fiyat aralıgında Japon kapasitöre rastlamak biraz düşük ihtimal. Oluyor tabii, bulk kapasitör Japon bir markanın biraz düşük serisinden seçilip, DC taraf ise Tayvan vs. ile dolduruluyor. Ama tek başına kapasitör markası da pek bir şey ifade etmiyor. Misal, Elite son dönemde gayet kaliteli kapasitörler üretmeye başladı. A550Bn'de ise yukarıdaki incelemeye gore Japon kapasitör bulunmuyor.

2-3 ay önce 1500'den almıştım hocam. 5600 RX6700 ikilisiylen kullanıyorum. Uzun süre idare eder muhtemelen.

@Leitix, A650BN de is görür ama belirttiğim gibi onu alacağıma High Power Elite 750W'a bakardım. Benzer seviyede modeller.

@michaelscofield, bu seviyede ya da fiyat aralıgında Japon kapasitöre rastlamak biraz düşük ihtimal. Oluyor tabii, bulk kapasitör Japon bir markanın biraz düşük serisinden seçilip, DC taraf ise Tayvan vs. ile dolduruluyor. Ama tek başına kapasitör markası da pek bir şey ifade etmiyor. Misal, Elite son dönemde gayet kaliteli kapasitörler üretmeye başladı. A550BN'de ise yukarıdaki incelemeye gore Japon kapasitör bulunmuyor.
Hocam son bir soru soracağım.
Evga Supernova 650 GA 650W 80+ Gold için bir görüşünüzü alabilir miyim. Baktım hoşuma gitti bilen birisi olarak yorumlar mısınız?

@Leitix, yeterli olur. AMD, 7950X ile ikilisinde 12V kanalından 54A yeterli demiş ki GA 650 bunu karşıliyor.

Techpowerup'a gore de 650W yeterli.

3000 TL'nin üzerine çıkamiyorsaniz degerlendirilebilir.

Geri
Yukarı Alt