Yazması önemli değil, kartın BIOS'una baktım 135W Power limit var, 800 mV ile 1050 mV voltaj aralığı belirtilmiş, kartınızda bir problem yok, her şey normal.

Görseldeki frekansları Auto'ya alabilirsiniz, kart kendi ayarlar voltaj ve frekansı.
Hocam nereden baktınız?Ben her yere baktım her yerde 150 Watt gösteriyor.Durumu anlayamadım.Kart 150 Watt olarak gösteriyor her yerde fakat benim 135 Watt.

Yok hocam elle vermedim. Otoyadöndürünce sonra geri ayarlamaya gelice 970 oluyor. Oyunlarda da 970 üstüne çıkmıyor hiç.

Sİz 1050 mV'a çıkmasını niye istiyorsunuz? Ben orayı anlayamadım, kart çipin ihtıyacı kadar voltaj veriyor, düşük olması serin çalışması yönünde bir avantaj zaten.

Siz 1050 Mv'a çıkmasını niye istiyorsunuz? Ben orayı anlayamadım, kart çipin ihtıyacı kadar voltaj veriyor, düşük olması serin çalışması yönünde bir avantaj zaten.

Hocam ben kartta bir değişiklik mi var normale göre onu anlamaya çalışıyorum.Attığınız sitede yazdığı gibi en yüksek 1050 mV olması gerekmiyor mu?

Hocam ben kartta bir değişiklik mi var normale göre onu anlamaya çalışıyorum. Attığınız sitede yazdığı gibi en yüksek 1050 mV olması gerekmiyor mu?

En fazla 1050 diyor, sabit 1050 olacak anlamına gelmiyor, Power limiti artırırsanız biraz daha yükselir, o kartta bir problem yok.

Değişik bir durummuş. Yani aynı marka aynı model kart olsa bile bu durum değişiyor?

Aynı kart ile değerler yakın olsa bile çipin kalitesine göre çalışma voltajı değişebilir, her çip aynı kalitede çıkmıyor, ne kadar düşük voltajda çalışırsa o kadar iyi.