MSI miniled monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LamonGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 480
  • Etiketler Etiketler
    monitör

LamonGa

Çalışkan
Merhaba arkaşlar. Öncelikle sistemim RX 9070XT, Ryzen 7 9700X. 22 bin TL bütçem var üstüne cıkamam maalesef ve OLED'de yanmadan korkuyorum. Günde 10 saaat kadar acık kalıyor PC sürekli aktif kullanıyorum.

Gezinirken bu modeli buldum incelemesi henüz yok fakat miniledlerin harika oldugunu gördüm. Yanma sorunu da yok. Ayrıca 1080 320 4K 160 Hz olması mükemmel. Ben hem CS hem de story Game seven birisiyim ve sistemimde 4K'yı rahatlıkla acıyor FSR veya AFMF gerekmiyor. Sizce nasıl alınır mı? Benim cok hosuma gitti baska onerileriniz varsa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel ozelliklere sahip gozun kapali alinir. Ama tabi diger arkadaslarinda onerisini beklemek gerek.

Bende de MSI monitör var ama görüşüme göre ROG monitörleri daha iyi yapıyor onlara bakabilirsin.

Ya da boş ver al gitsin MSI kalitesiz ürün yapmaz

Bende de MSI monitör var ama görüşüme göre ROG monitörleri daha iyi yapıyor onlara bakabilirsin.

Ya da boş ver al gitsin MSI kalitesiz ürün yapmaz.
Kanka ben ASUS ROG kullanuyordum zaten XG249CM. Her ay ekran sorunu, ışık sızması bıktım! En son sattım yani.
Mükemmel ozelliklere sahip gozun kapali alinir. Ama tabii diger arkadaslarinda onerisini beklemek gerek.
Peki bu mu, yoksa MSI mı? Bence MSI miniledle daha önde.

Ya da boş ver al gitsin MSI kalitesiz ürün yapmaz.
Kanka ben ASUS ROG kullanuyordum zaten XG249CM. Her ay ekran sorunu, ışık sızması bıktım! En son sattım yani.
Mükemmel ozelliklere sahip gozun kapali alinir. Ama tabii diger arkadaslarinda onerisini beklemek gerek.
Peki bu mu, yoksa MSI mı? Bence MSI miniledle daha önde.
O kadar iyi değilmiş demek ki. Bence al gitsin, MSI iyidir pişman etmez. Ben de MP223 kullanıyorum. F/P ürün ama gayet güzel, beğendim.

MSI tercih ederdim sebebi mini LED olmasi. Ayrica 360Hz olsa bosa olur yani oyun oynayamazsin 360 FPS hangi oyun veriyor? Veya film izlesen 30 FPS, yani MOBA veya CS2 oynasan alirsin o FPS'i fakat modern AAA oyunlar icin gereksiz bir secim olur. 360 Hz neye yariyor ki? Birisi aydinlatsin.

Ayrica yazim kurallarina dikkat et. Alintilayamadim son mesajini.

Hayırlı olsun. Ben de aldım aynı monitörü henüz deneyemedim. Yerel karartma ile ilgili yazılımsal sıkıntıları var mış ama yeni yazılım ile büyük oranda çözülmüş. MSI'ın sitesi üzerinden yeni yazılım sürümüne güncellemek lazım.

@AdvocateD

Kullanıcının kişisel hassasiyetine göre, artık rahatsız olup olmama durumu için kendisi değerlendirip karar verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…