MSI miniled monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LamonGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 480
  • Etiketler Etiketler
    monitör
@AdvocateD

Kullanıcının kişisel hassasiyetine göre, artık rahatsız olup olmama durumu için kendisi değerlendirip karar verecektir
Evet monitörü denedim ve biraz yandan bakmaya başlayınca glow rahatsız edecek düzeyde. Ancak normal oturma pozisyonunda neredeyse sıfır halo efekti ve glow var.

Evet monitörü denedim ve biraz yandan bakmaya başlayınca glow rahatsız edecek düzeyde. Ancak normal oturma pozisyonunda neredeyse sıfır halo efekti ve glow var.
Hızlı va mini led alternatif modellerin gelmesi oldukça gecikti.

Dk sn 2:26-2:40 arası

VA modelinin de farklı sıkıntıları var. Zaten tepki süresinden dolayı VA almazdım. Hele MSI'ın VA'sını hiç almazdım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251027_212814_Chrome.webp
    260,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20251027_210111_Chrome.webp
    350,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20251027_205416_Chrome.webp
    293 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
2023 üretimi Samsung G65B kullanıyordum bundan önce. Benim gözüme hiç çözüldü gibi gelmedi hocam. Buna geçince Oled'e geçtiğimi düşündüm. Ayrıca black smearing de vardı.

Sizin DH'de ve burda mütemadiyen MiniLed .oklamanızı da anlayabilmiş değilim hocam. HDR performansı benim için yeterli HDR için aldım bu monitörü ve memnunum.

Oled kadar hızlı değiller orası doğru. Miniledi kötülemedim orada veya burada. Parlamadan bahsediyorum güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…