Kasanıza sığar ve güzel bir güç kaynağıdır lakin biraz daha esnetip : https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1000g-aura-1000-w-fiyati,344969277.html
bunu önerebilirim. 12V kanaldan mükemmel stabilite veren bir PSU. Eğer ki ekran kartınız çok üst segmentse harika olur.
Gaming Gecesi takip edilebilir. 8.000TL'ye satılmıştı. Sessizlik konusunda bayağı iyi bir PSU.

NZXT C1000 (2024)'in stoğu gelirse o daha iyi olur.

Gaming Gecesi takip edilebilir. 8.000TL'ye satılmıştı. Sessizlik konusunda bayağı iyi bir PSU.

NZXT C1000 (2024)'in stoğu gelirse o daha iyi olur.
NZXT tavsiye etmiyorum. Çok psusunu önerdim zamanında ama bana tamire gelenlere bakınca pişmanda oldum. İçini açtığımda tam yetecek kadar mosfet ve bobinler kullanıyorlar, uzun süreli yük için aşırı ısınmalar ve arızalar söz konusu oluyor. Attığım strix 1000w ama üzerindeki ekstra bileşenler bu watt değerini bölüştürüyor, 10 mosfete 100er w kalacağına 12 mosfete 83w falan kalıyor daha serin ve stabil.

Attığım strix 1000w ama üzerindeki ekstra bileşenler bu watt değerini bölüştürüyor, 10 mosfete 100er w kalacağına 12 mosfete 83w falan kalıyor daha serin ve stabil.

İlginç. ROG Strix Aura 1000W Cybenetics raporuna göre, 12V kanalında 8 adet 60V 100A mosfet, yine NZXT C1000'de de 8 adet 40V 125A kullanılmış.

Ayrıca 12V kanalı ve düşük voltaj kanalları regülasyon performanslarında da NZXT C1000 daha iyi gözüküyor.

Son düzenleme:
NZXT tavsiye etmiyorum. Çok psusunu önerdim zamanında ama bana tamire gelenlere bakınca pişmanda oldum. İçini açtığımda tam yetecek kadar MOSFET ve bobinler kullanıyorlar, uzun süreli yük için aşırı ısınmalar ve arızalar söz konusu oluyor. Attığım STRIX 1000W ama üzerindeki ekstra bileşenler bu watt değerini bölüştürüyor, 10 MOSFET'e 100'er W kalacağına 12 MOSFET'e 83W falan kalıyor daha serin ve stabil.

İkisinin çalışma sıcaklıkları benzer zaten. Bundan dolayı aşırı ısınma gibi bir durum yok. Aradaki fark en çok fan eğrisinden ve soğutma bloklarından kaynaklanıyor. ASUS genel anlamda daha sessiz sadece. Sıcaklıkla ses doğru orantılı değil.

İkisinin çalışma sıcaklıkları benzer zaten. Bundan dolayı aşırı ısınma gibi bir durum yok. Aradaki fark en çok fan eğrisinden ve soğutma bloklarından kaynaklanıyor. ASUS genel anlamda daha sessiz sadece. Sıcaklıkla ses doğru orantılı değil.
Mevzu sadece ısı değil parça başına düşen yük hocam.