Ysfgms Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 31 Beğeniler 2 1 Mart 2026 #1 2 gün önceki Vatan indiriminden aldım. Kurulumu yaptım, bir şey yoktu. 1-2 saat oyun oynadım ve çok gürültülü şekilde coil whine olduğunu fark ettim. Ne tavsiye edersiniz? Vallahi moralim bozuldu ya, iade mi edeyim? Video ekledim.
2 gün önceki Vatan indiriminden aldım. Kurulumu yaptım, bir şey yoktu. 1-2 saat oyun oynadım ve çok gürültülü şekilde coil whine olduğunu fark ettim. Ne tavsiye edersiniz? Vallahi moralim bozuldu ya, iade mi edeyim? Video ekledim.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 1 Mart 2026 #2 Hocam coil whine olması gayet normalde. Sizin PSU maşallah uçak kaldırıyor. Eğer kasa altta duruyorsa kulaklık takınca duyulmuyorsa devam edilebilir.
Hocam coil whine olması gayet normalde. Sizin PSU maşallah uçak kaldırıyor. Eğer kasa altta duruyorsa kulaklık takınca duyulmuyorsa devam edilebilir.
KS KS Ysfgms Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 31 Beğeniler 2 1 Mart 2026 #3 Leviodas dedi: Hocam coil whine olması gayet normalde. Sizin PSU maşallah uçak kaldırıyor. Eğer kasa altta duruyorsa kulaklık takınca duyulmuyorsa devam edilebilir. Genişletmek için tıkla... Kasa masanın üstünde yanımda direkt. Kulaklık takarken duyulmuyor ama kulaklığı çıkarınca çok geliyor.
Leviodas dedi: Hocam coil whine olması gayet normalde. Sizin PSU maşallah uçak kaldırıyor. Eğer kasa altta duruyorsa kulaklık takınca duyulmuyorsa devam edilebilir. Genişletmek için tıkla... Kasa masanın üstünde yanımda direkt. Kulaklık takarken duyulmuyor ama kulaklığı çıkarınca çok geliyor.
M Mei Çalışkan Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 27 Beğeniler 7 17 Mart 2026 #4 Ysfgms dedi: Kasa masanın üstünde yanımda direkt. Kulaklık takarken duyulmuyor ama kulaklığı çıkarınca çok geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam imkan varsa söküp bir inceleyin. Fan bir yere sürtüyor mu diye. Eğer sürtmüyorsa iade deneyebilirsiniz.
Ysfgms dedi: Kasa masanın üstünde yanımda direkt. Kulaklık takarken duyulmuyor ama kulaklığı çıkarınca çok geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam imkan varsa söküp bir inceleyin. Fan bir yere sürtüyor mu diye. Eğer sürtmüyorsa iade deneyebilirsiniz.