Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Evo10n

Üyecik
Merhaba dostlar. Bir konuda yardıma ihtiyacım var.
3-4 ay evvel MSI MPG X870e Carbon Wi-Fi anakart satın aldım, geçen haftada 3. M.2 SSD'yi taktım fakat taktıktan sonra Wi-Fi otomatik olarak kendisini kapattı. 4 slot SSD girişi olan bir anakartta böyle problem yaşamak biraz canımı sıktı, çaresini de bulamadım. BIOS'u en güncel haline çektim, farklı slotlara taktım fakat sonuç yine aynı. Aynı hatayı almış ve çözmüş birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Bir de aynı yeni anakarta geçtiğimden beri gözle görünür biçimde daha yavaş açılıyor bilgisayar. Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
  • MSI MPG X870e Carbon Wi-Fi
  • AMD Ryzen 7 7800X3D.
  • Palit RTX 5080.
  • 16 GB x 2 Corsair Vengeance RAM.
  • 1 TB x 3 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için ciddi teknik konular yaparsam muhtemelen elimde 25 bin TL'lik hurda kalacaktır :D

Çözüm
Wi-Fi geri geldi mi ?

Anticheat olan oyunlar 2 port var diye sapıttırıyordu mecburen kapadım, bu mevzuyu da böyle çözen olmuş konusu burada :

3. SSD'yi sökmüştüm, takıp hemen deneyeceğim, bakalım sonuç ne olacak. Ekran kartını sök-tak yapmaktan bir hal oldu. :D En son o da çalışmayacak. :D

Wi-Fi geri geldi mi ?

Anticheat olan oyunlar 2 port var diye sapıttırıyordu mecburen kapadım, bu mevzuyu da böyle çözen olmuş konusu burada :

Çok teşekkür ederim, 3. SSD'yi şimdi taktım, BIOS'tan 2.5G LAN girişini iptal edince Wi-Fi çalışmaya başladı. Çok saçma geliyor, onca para veriyorsun ama her şeyi kullanamıyorsun. Tekrardan çok teşekkür ederim, umarım mavi ekransız uzun yıllar geçirirsin. :)

3. SSD'yi sökmüştüm, takıp hemen deneyeceğim, bakalım sonuç ne olacak. Ekran kartını sök-tak yapmaktan bir hal oldu. :D En son o da çalışmayacak. :D

Çok teşekkür ederim, 3. SSD'yi şimdi taktım, BIOS'tan 2.5G LAN girişini iptal edince Wi-Fi çalışmaya başladı. Çok saçma geliyor, onca para veriyorsun ama her şeyi kullanamıyorsun. Tekrardan çok teşekkür ederim, umarım mavi ekransız uzun yıllar geçirirsin. :)
İnşallah stabil kalır, hayırlı olsun.