Detaylar
Kim cevapladı?Arada 3 bin TL fark var. Kendi kullandığım asus İnternet alıcısından örnek vereyim. 750TL iken almıştım şuan 1100TL bu doğrultuda bile Asus çok daha ucuz kalıyor. Hatta arada bu kadar fark varken Asus'un B650M-K modelini öneririm.Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibidir. M-R takacaktım. Ona Wi-Fi kart parası vereceğime MSI Pro B650-S Wi-Fi mi alayım dedim direkt. Hangisi daha mantıklı olur?
taylank
Becerikli
Hazır sistem özelleştiriyorum. Bütçeme uygun o ikisi var.Arada 3 bin TL fark var. Kendi kullandığım asus İnternet alıcısından örnek vereyim. 750TL iken almıştım şuan 1100TL bu doğrultuda bile Asus çok daha ucuz kalıyor. Hatta arada bu kadar fark varken Asus'un B650M-K modelini öneririm.
Hocam sistem linkini atabilir misiniz mümkünse?Hazır sistem özelleştiriyorum. Bütçeme uygun o ikisi var.
Veya anakartların arasındaki fiyatıda yazabilirsiniz.
taylank
Becerikli
https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/gravix-5a/Hocam sistem linkini atabilir misiniz mümkünse?
Veya anakartların arasındaki fiyatıda yazabilirsiniz.
İsteklerinizi fazlasıyla karşılayacak benim de kullandığım fiyatına göre mükemmel bir model. Kartta Wi-Fi 6 var ve 100'lük TurkNet internetim ile FPS oyunlarında sabit 2 ms alıyorum. Wi-Fi'de indirme hizlarida fena değil.
Bunu şimdi gördüm hocam. Sistem linki atabilirmisiniz.Hazır sistem özelleştiriyorum. Bütçeme uygun o ikisi var.
taylank
Becerikli
İsteklerinizi fazlasıyla karşılayacak benim de kullandığım fiyatına göre mükemmel bir model. Kartta Wi-Fi 6 var ve 100'lük TurkNet internetim ile FPS oyunlarında sabit 2 ms alıyorum. Wi-Fi'de indirme hizlarida fena değil.
Bunu şimdi gördüm hocam. Sistem linki atabilirmisiniz.