Çözüldü MSI PRO B650M-A WIFI Anakart plakası yuvaları engelliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahim_TR

Uzman
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi anakart arka plakasında bulunan çıkıntılar tüm USB portlarını engelliyor. Yalnızca 2 tanesini şu anda kullanabiliyorum. Bilgisayarımı hazır sistem olarak satın almıştım. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Anakart: MSI PRO B650M-A WIFI
  • KASA: XPG KYBER K MESH

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kargaburun ile soketlere denk gelen kısımları bükerek şimdilik sorunu hallettim. Yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ederim.
Dostum o zimbirtilari bükmeden kullanamazsın.

Bunlardan mi bahsediyorsun?

Yükseltme vidaların kasana uygun yükseklite mi kontrol et.

Kargaburun ile soketlere denk gelen kısımları bükerek şimdilik sorunu hallettim. Yardımcı olmak isteyenlere teşekkür ederim.

Çözüm
Tam olarak nasıl çözebilirim ki? Satın aldığım yere mail attım ve hafta içi arayın vs. dediler.

Sorun sadece usb grişleri falan değil HDMI yuvası da eğri. Söküp tekrar takılacak.

Uygun olduğum bir vakitte yapacağım mutlaka. Umarım sadece soketleri engelliyordur, başka sorunlara yol açmıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…