MSI PRO B650M-P anakartlı sisteme Windows 10 yüklenebilir mi?

İfakat

Başarılı
MSI PRO B650M-P anakartım mevcut, bu sisteme Windows 10 yüklenebilir mi?

Ve Rufus ile Windows 10 dosyasını USB belleğime yazarken böyle bir uyarı çıktı buna ne demem gerekiyor?

Sistem detayları:
MSI PRO B650M-P anakart
AMD Ryzen 5 7600 işlemci
MSI GeForce RTX 4060Ti (2x fan)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemine Windows 10'u sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsin. AM5 platformu hem Windows 10 hem de Windows 11 ile tam uyumludur.

Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazdırırken:

• Disk Bölüm Düzeni: GPT
  • Hedef Sistem: UEFI (CSM yok)

Bu kısımların doğru olduğuna, ISO dosyasının sorunsuz olduğuna dikkat edin.

Söylediğin kısımlar doğru zaten kendi seçiyor ben hiç bir şey ellemiyorum.
  • Disk Bölüm Düzeni: GPT
  • Hedef Sistem: UEFI (CSM yok)

Buna ne demem gerekiyor?

Güvenli Önyükleme (Secure Boot) sisteminin bir parçası olan "Yasaklı İmza veri tabanı" olarak geçer. Sanırım ISO dosyanız orijinal değil. Windows bu yüzden bilgisayarı açarken bunu tehdit olarak algılayacak. Eğer "evet" derseniz Rufus çok küçük bir dosya indirerek bu açığı kapatır. Sorununuz çözülür. Evet demeniz lazım. Rufus internetten güncel dosyaları çekecektir.

Windows ISO dosyam orijinal. Windows'un resmi sitesinden Windows 10 yükleme medyası oluşturma aracını indirerek ISO dosyası oluşturdum.
Evet'a bastım sonra Başlat butonuna tıkladım bir uyarı daha çıktı buna ne demeliyim?

Başka bir ISO sürümü indirebilir misiniz?
Windows 10'un başka sürümü var mı bilmiyorum ben Microsoft'un sitesinden Windows 10 yükleme medyası oluşturma aracını indirdim sonra ISO dosyası oluştur seçeneğini seçtim. ISO'yu başka bir siteden indirmedim zaten Microsoft'un uygulaması ile oluşturdum ISO'yu. Başka bir seçenek yok zaten sayfada.

22H2 sürümünü kullanıyorum. 22H2 olarak ISO indirip yüklemeseniz bile Rufus'ta sorun alıyor musunuz denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…