Mem07

Çalışkan
Merhaba, arkadaşım için sistem toplayacağım. İşlemci olarak R5 7600(veya X) kullanacağım. Arkadaşımın kasa için 35k bütçesi var. Anakartta ise MSI Pro B650M-P ve ASUS Prime B650M-K arasında kaldım. Yardımcı olabilecek var mı?

Ben B650M-K alırdım ki öyle de yaptım. MSI'ın o serisinde VRM soğutması çok kötü.

İkinizde farklı deyince arada kaldım. 2x8 GB RAM takacağım yani fazla slota gerek yok. Başka yerlerde okuduğumda ASUS Prime da BIOS Update ile anakartlar yanmış ve garanti kapsaminida alınmamış. MSI da ise geç boot geç açılma olduğunu okumuştum.

İkinizde farklı deyince arada kaldım. 2x8 GB RAM takacağım yani fazla slota gerek yok. Başka yerlerde okuduğumda ASUS Prime da BIOS Update ile anakartlar yanmış ve garanti kapsaminida alınmamış. MSI da ise geç boot geç açılma olduğunu okumuştum.

İki anakart arasındaki farklar bu. Ben MSI Pro B650M-P tercih ederdim.

2x8 RAM takacaksanız Asus almayın. 4 RAM slotlu bir şey alın. İleride yükseltme olanağınız olsun.