Lian Li'ler alınabilir, İncehesap GG'de düşüyor Galahad Trinity ve Lite Performance modelleri. Onun haricinde Arctic ya da Ocypus olur. Corsair Nautilus RS olabilir. Arctic Pro sürümü için Pump ters montaj lazım, daha performanslı AM5'te o şekilde. Hotspot nedeniyle böyle IHS.

Lian Li'ler alınabilir, İncehesap GG'de düşüyor Galahad Trinity ve Lite Performance modelleri. Onun haricinde Arctic ya da Ocypus olur. Corsair Nautilus RS olabilir. Arctic Pro sürümü için Pump ters montaj lazım, daha performanslı AM5'te o şekilde. Hotspot nedeniyle böyle IHS.
Hazır seni bulmuşken sorayım kral Kasa Asus A32plus da arctic sığar mı dosyaları ekliyorum

Hazır seni bulmuşken sorayım kral Kasa Asus A32plus da arctic sığar mı dosyaları ekliyorum
Şuan kasadaki sıvı soğutma 52mm

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-06-29-00-19-10-334_com.anthropic.claude.webp
    Screenshot_2026-06-29-00-19-10-334_com.anthropic.claude.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20260625_173155~2.webp
    IMG_20260625_173155~2.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 3
Arctic sığsa bile Pump ters montaja müsade etmez gibi, üstü geniş kasa lazım ona. Ocypus alıp geç derim, paran cebinde kalsın
Bildiğim kadarıyla düz takınca pompa tam olarak ısınan kısma geliyor diye biliyorum hatta onun için hafif aşağı duruyor diyordu bir kanal ben yeni konu açayım