Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Skyress111

Gelişen
Merhaba iyi forumlar,

Başlıkta da belirttiğim üzere 2 senenin ardından MSI PRO H610M-E anakart modelli sistemime BIOS update yapmak istedim fakat BIOS ekranına geldiğim zaman M-Flash'a tıklayıp sistem rebootuna onay verdikten sonra 1 saniyeliğine bilgisayar kapanıp açılıyor ve ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor. 10 dakika kadar bekledikten sonra hard reset atmak zorunda kaldım, USB'yi çıkardım. Bu sefer M-Flash ekranı geldi, USB takılı olmamasına rağmen BIOS dosyasını gösteriyordu. Tabii o ekranı kapattım ve masaüstüne geri geldim. Yaşadığım sıkıntı bu, yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Çözüm
Hayır denemedim zaten çok anladığım şeyler değildi uzun zaman geçmiş bir güncelleyeyim kafasıyla yapmaya çalıştım durumlar bu şekilde olunca vazgeçtim yapmaktan. Dediğiniz şeyi yapmak bu sorunu çözebilecekse yapmayı deneyebilirim. Anladığım kadarıyla bu işlem Bios ayarlarımı sıfırlayacak değil mi? Eğer öyleyse Bios'ta aktif ettiğim tek ayar XMP profiliydi bu bilgiyide vereyim size.
Siz deneyin yine de.

Hayır denemedim zaten çok anladığım şeyler değildi uzun zaman geçmiş bir güncelleyeyim kafasıyla yapmaya çalıştım durumlar bu şekilde olunca vazgeçtim yapmaktan. Dediğiniz şeyi yapmak bu sorunu çözebilecekse yapmayı deneyebilirim. Anladığım kadarıyla bu işlem Bios ayarlarımı sıfırlayacak değil mi? Eğer öyleyse Bios'ta aktif ettiğim tek ayar XMP profiliydi bu bilgiyide vereyim size.

Siz deneyin yine de.

Çözüm