Setro

Uzman
Selamlar. Elimde Kingston Fury Renegade 1 TB SSD var. Sistemimi genelde oyun amaçlı kullanıyorum, alanım yetmemeye başladı. Minimum 2 TB olan bir SSD almak istiyorum. İşimi görecek ne önerebilirsiniz?

Sistemim:
  • Anakart: MSI PRO H610M-E
  • CPU: Intel Core i5-13400F
  • GPU: RTX 4070 Super
  • RAM: 32 GB DDR5 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartımdaki M2 slotuna takacağım bunu değil mi? Okuma yazma hızı yüksek midir? Bir de DRAM diye bir şey var mış galiba oyunlarda işe yarıyormuş, ondan var mı?

M.2 slotu için değil bu aparat, ekran kartının altında bir slot daha var X1 diye, SSD'yi bu aparata, aparatıda oraya takarsınız 2. SSD olur sistemde, kullandığınızı sökmeye gerek kalmaz.

Kullandığınız SSD'de zaten DRAM var, o kalacak yerinde, bu bağlantıda 1000 MB'a yakın hız alırsınız, oyun ve depolama için yeterli olur.

M.2 slotu için değil bu aparat, ekran kartının altında bir slot daha var X1 diye, SSD'yi bu aparata, aparatıda oraya takarsınız 2. SSD olur sistemde, kullandığınızı sökmeye gerek kalmaz.

Kullandığınız SSD'de zaten DRAM var, o kalacak yerinde, bu bağlantıda 1000 MB'a yakın hız alırsınız, oyun ve depolama için yeterli olur.
Hocam ben değiştirmek istiyorum direkt. SSD slotuna takmak istiyorum

Bu uygun.
Hocam Kingston tarafında ne önerebilirsiniz? Bunu aklımda bulunduracağım. DRAM var mı bunlarda?

DRAM var, sizdeki SSD'nin 2TB versiyonu var Kingston tarafında ama fiyatı hoş değil.