MSI Pro MP275Q monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nextpoint
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 385
  • Etiketler Etiketler
    monitör pro
ViewSonic VX2758A-2K-Pro-2 modelini satın aldım az önce. Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Yaklaşık 1 ay boyunca fiyatlarını takip ettim ve bugün 10.800 TL'den 8700 TL'ye düşmüş. Gidip vatan bilgisayarda satın aldım ve ölü piksel testi de yaptırdım. 1 adet ölü piksel çıktı ve anında değişim yaptılar. Önümüzde ki hafta test edip buraya tekrar yazarım. Düşünen varsa indirime girmişken satın alabilir.

Hayırlı olsun. Beğendiniz mi? Dediğim gibi yapmanız sizin için faydalı olmuş. Ölü pixel, sıkışmış pixel vs. Bunlar sıkıntı şeyler, ileride sayılarının artma ihtimali olabiliyor. Bende de aynısı olmuştu, değiştirip sıfır verdiler sizin gibi. ViewSonic ekran üstüne çok eski bir markadır, bende fiyat-performans olarak baz alarak satın almıştım. Kalitelide bir markadır. Monitör alıyorsan, mağazadan test edip almak en güzeli.

Daha yeni PC gelmedi. Önümüzdeki hafta içerisinde kurmayı planlıyorum. Test için açtığımda panel ve renk olarak bana güzel geldi. Monitor kasası ve ayakları oldukça iyi. Detaylı olarak önümüzde ki haftalarda test ederim. Buraya tekrar yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…