UnkownTecho

Uzman
Hocam sen mükemmelsin içimi rahatlattın yemin ederim bu site güvenilir mi hemen sipariş veririm buradan güvenilirse eğer uyumsuzluk filan çıkarsa rahat bir şekilde iade kabul ederler mi acaba ?
Sana güvenerek siparişi vericem Patriot RGB 64 6000MHz ramleri herkes diyodu ki qvl listesinde yoksa desteklemez filan sen eminsin baya içimi bi nebze rahatlattın.

Hocam sen mükemmelsin içimi rahatlattın yemin ederim bu site güvenilir mi hemen sipariş veririm buradan güvenilirse eğer uyumsuzluk filan çıkarsa rahat bir şekilde iade kabul ederler mi acaba ?
Sana güvenerek siparişi vericem Patriot RGB 64 6000MHz ramleri herkes diyodu ki qvl listesinde yoksa desteklemez filan sen eminsin baya içimi bi nebze rahatlattın.
8649TL'ye İncehesap satıyor. İlk linkten almayın. İkinci link güvenilirdir.

EXPO RAM'lerde AMD ile uyumsuzluk çıkmaz. Eğer sorun yaşarsanız RAM'ler arızalıdır. Onda da arızalı diye gönderirseniz değişim yaparlar.

8649TL'ye İncehesap satıyor. İlk linkten almayın. İkinci link güvenilirdir.

EXPO RAM'lerde AMD ile uyumsuzluk çıkmaz. Eğer sorun yaşarsanız RAM'ler arızalıdır. Onda da arızalı diye gönderirseniz değişim yaparlar.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
qvl listesinde anakartımın olmasa bile AMD işlemcim olduğundan dolayı EXPO açıp çok rahat kullanabilirim dimi tam emin olayım siparişi vereceğim.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
qvl listesinde anakartımın olmasa bile AMD işlemcim olduğundan dolayı EXPO açıp çok rahat kullanabilirim dimi tam emin olayım siparişi vereceğim.
Evet kullanabilirsiniz. QVL uyumluluk listesi değildir. Anakart üreticisinin takıp denediği RAM'lerin listesidir. O listede genelde XMP RAM bulunur çünkü AMD sistemlerde uyumsuzluk yapma olasılıkları vardır. EXPO'ları ise çok denemezler çünkü AMD sistemlerle zaten uyumlu olduğuklarından dolayı onları test etmek boşa zaman kaybıdır.

Evet kullanabilirsiniz. QVL uyumluluk listesi değildir. Anakart üreticisinin takıp denediği RAM'lerin listesidir. O listede genelde XMP RAM bulunur çünkü AMD sistemlerde uyumsuzluk yapma olasılıkları vardır. EXPO'ları ise çok denemezler çünkü AMD sistemde zaten uyumlu olduğundan onları test etmek boşa zaman kaybıdır.
O zaman siparişi veriyorum arkama yaslanıyorum hocam 64GB olması ve fiyatının da diğer ramlerden daha ucuz olması iyi geldi.
Sende olmasan qvl listesinde olanlara bakıp boşa zamanımı harcayacaktım cansın :)

O zaman siparişi veriyorum arkama yaslanıyorum hocam 64GB olması ve fiyatının da diğer ramlerden daha ucuz olması iyi geldi.
Sende olmasan qvl listesinde olanlara bakıp boşa zamanımı harcayacaktım cansın :)
Hayırlı olsun. Sistemde ilk EXPO açtığında yavaş boot eder. DDR5 ile alakalıdır.