Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DogukanTavlaci

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım sistemde son zamanlarda bir problemim var. Bilgisayar örneğin en son gece kullanılıp ertesi gün sabah tekrar açıldığında hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Bilgisayarı kapatıp açınca veya reset atınca tekrar görüntü geliyor ve açılıyor.

Yani ilk açılışta bir problem var. Sistemi yeni topladım. EXPO-1 ayarı ve Memory context restore açık. Konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım sistemde son zamanlarda bir problemim var. Bilgisayar örneğin en son gece kullanılıp ertesi gün sabah tekrar açıldığında hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Bilgisayarı kapatıp açınca veya reset atınca tekrar görüntü geliyor ve açılıyor.

Yani ilk açılışta bir problem var. Sistemi yeni topladım. EXPO-1 ayarı ve Memory context restore açık. Konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

Bu sorunu ben de yaşıyordum bilgisayarım daha yeniydi ve geç açılıyordu. BIOS'u güncelledim ve sorunum düzeldi. Siz de müsait bir zamanda BIOS güncellerseniz yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir.

Selam, test işlemleri tamamlanıd. Akşam bilgisayarı kapatıp sabah tekrar uzun bir süreden sonra açılınca testin en kapsamlı halini yapmak istedim. Zira uzun süre kapalı kalınca açılmıyordu sistem. BIOS güncellemesi sonrası sorun çözülmüştür. Teşekkürler @Recep Baltaş ;)⭐ (Bu arada BIOS'taki yazılar netleşti çok garip)

Son düzenleyen: Moderatör: