Dyvanx

Çalışkan

İki bilgisayarda oldukça F/P ama bir türlü karar veremedim.

GameGaraj ekran kalitesi olarak daha iyi ayrıca 32 GB RAM benim için önemli. Belli başlı sorular var kafamda. Örneğin Isı gibi problemler yaşatır mı? Çünkü 4070'li olan serisiyle alakalı direk GameGaraj'ın kendi videosunda pek olumlu göremedim. Ayrıca garanti gibi kısımlarda problem yaratırlar mı emin değilim. Yazılımsal problemlerle karşılaşır mıyım? Ya da Linux düşündüğüm durumlarda optimize bir çalışma gösterir mi? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

MSI kısmında 16 GB RAM var. Bu yüzden RAM'leri değiştirebilirim bu ne denli mantıklı olur emin değilim. Ya da bir süre 16 ile idare ederim. Bahsettiğim yazılım, garanti gibi konularda MSI daha güvence veriyor. Biraz ikilemdeyim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ayrıca önerileriniz olursa 55-60 bin TL civarına çıkabilirim.

İkisi arasından slayer çok daha iyi. Yazılımsal sorun yaşamazsınız, ısınma sorunu yok. Zaten slayer modelde MSI sword kasa kullanıyor sadece kendi logoları basılmış fark yok.

Hocam bilgiler için çok teşekkürler. GameGaraj bence de daha mantıklı sadece o dediğim kaygılardan dolayı almak istemiyordum. Bir de gezinirken şu modeli gördüm sanırım bunu alacağım.