@MR.X, Lenovo'ya bakabilirsin 5080 olduğundan dolayı biraz göze hoş gelmeyebilir bu bütçede ama çok kaliteli bir cihaz.

Diğer markalardan ayıran fark 240Hz QHD+ OLED ekran ve soğutması çok daha üstün diye biliyorum.
Bende bunu atacaktım. En iyisi bu.

Selamlar, cihazı kullanma amacınız sadece oyunsa 5080 hayli hayli yetecektir size. Eğer render gibi işlemleriniz de varsa 5090'a bakabiliriz.

Eğer Render gibi bir amaç varsa,

Sadece oyun odaklıysa,

En mantıklı seçenekler bunlar. GameGaraj, servis olarak diğer cihazlardan daha iyi. Lenovo ve HP’nin resmi teknik servisi BDH Bilişim. Şikayetvar üzerinden puanlarını okuyabilirsiniz. GameGaraj cihazın kasası MSI Vector'dan alıntı. Çok farkı var ancak bariz olan tek fark panel; daha iyi bir panele sahip. Üzmez.
24 GB Vram'den dolayı 5090 bakıyordum hocam. Uzun ömürlü bir laptop arıyorum.

Bu kadar overpriced olup bu kadar kötü soğutma ve termal iletkenliği olan çok az ürün vardır.

Buna bakabilirsin. Üstteki Lenovo'da güzel.
Asus'un 5090'ı vardı bende hocam.

İki ürüne de DOA raporu verildi.

Selamlar, cihazı kullanma amacınız sadece oyunsa 5080 hayli hayli yetecektir size. Eğer render gibi işlemleriniz de varsa 5090'a bakabiliriz.

Eğer Render gibi bir amaç varsa,

Sadece oyun odaklıysa,

En mantıklı seçenekler bunlar. GameGaraj, servis olarak diğer cihazlardan daha iyi. Lenovo ve HP’nin resmi teknik servisi BDH Bilişim. Şikayetvar üzerinden puanlarını okuyabilirsiniz. GameGaraj cihazın kasası MSI Vector'dan alıntı. Çok farkı var ancak bariz olan tek fark panel; daha iyi bir panele sahip. Üzmez.
Sizce 290HX Plus işlemcili laptoplar beklenir mi? HyperX Omen Max 16 3 fanlı olacakmış. 2025 sürümü 2 fanlıydı galiba. Soğutmaya çok etkisi olur mu sizce?