Vipereyes

Başarılı
Donanım kimliği
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0897&SUBSYS_104387FB&REV_1004
Cihaz
Asus a620m-e
ASUS A620M-E anakart kullanıyorum. Realtek ALC897 kullanıyor bu anakart ve ASUS'un sitesindeki sürücü MSI A620M-E'nin sitesindeki sürüme göre eski kalıyor. MSI'ın sitesindekini yüklersem herhangi bir sorun olur mu? İki anakart da ALC897 kullanıyor bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilirsiniz ancak eski yeni olması sizin için neden önemli? Sonuçta ses sürücüsü bu. Sorun yaşamamak adına kendi anakartınızın sürücüsünü kurun. Ek olarak belirteyim anakartınızın ses ile ilgili uygulaması varsa çalışmayacaktır.

Ben yükledim kabul etti Aygıt Yöneticisi'nden de yüklendi olarak görüyor ama Realtek Audio consele de özellikler ve butonlar tam çıkmıyor verimli çalışmıyor.

Ben Lenovo'da Realtek'e Wi-Fi kartına ASUS reltek sürücüsü kurdum. Sorun çözüldü.

Uymazsa sürücü yüklenmez. Hata alırsın.

ASUS A620M-E anakart kullanıyorum. Realtek ALC897 kullanıyor bu anakart ve ASUS'un sitesindeki sürücü MSI A620M-E'nin sitesindeki sürüme göre eski kalıyor. MSI'ın sitesindekini yüklersem herhangi bir sorun olur mu? İki anakart da ALC897 kullanıyor bu arada.

Exe çalıştırarak değil de inf sürücüsünü göstererek yaparsanız sorun olmaz bence.