bilocanyakupcan

Çalışkan
R5 3600'ım var ama R5 5600A'ya geçeceğim. Bu şekilde PSU'dan ekran kartına iki ayrı kablo olması lazım; tek kablodan ikiye ayrılan kablo istemiyorum. PSU piyasasını bilmiyorum; alabileceğim en ucuz, sorunsuz, F/P ürünü (sıfır) PSU'ya ihtiyacım var. Kasa dahil ve hariç olarak önerirseniz güzel olur.
(Not: Öncesinde High Power 850W Element Revo aldım; ancak coil whine sesi geceleri uyutmuyor. BIOS'ta FRP özelliği açık olmasına rağmen; bu yüzden bu model hariç yeni bir PSU lazım.)

2626459-24c06fee71d7c4b34af51798bd27bdeb.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600'ım var ama R5 5600A'ya geçeceğim. Bu şekilde PSU'dan ekran kartına iki ayrı kablo olması lazım; tek kablodan ikiye ayrılan kablo istemiyorum. PSU piyasasını bilmiyorum; alabileceğim en ucuz, sorunsuz, F/P ürünü (sıfır) PSU'ya ihtiyacım var. Kasa dahil ve hariç olarak önerirseniz güzel olur.
(Not: Öncesinde High Power 850W Element Revo aldım; ancak coil whine sesi geceleri uyutmuyor. BIOS'ta FRP özelliği açık olmasına rağmen; bu yüzden bu model hariç yeni bir PSU lazım.)

Eki Görüntüle 191875
@Yusuf7878 müsaitse yardımcı olur.

NZXT C750 var 2.900TL'ye.

Eki Görüntüle 191875
Bütçe?

O bütçede 2 tane PCI-E çıkışı olan PSU zor. Bu model var yalnızca:

Lakin High power'dan daha kötü sayılır.

O bütçede 2 tane PCI-E çıkışı olan PSU zor. Bu model var yalnızca:

Lakin High power'dan daha kötü sayılır.
hocam ekran kartim 3080ti bu arada açıklamayı kim değiştirmiş bikmiyorum

Son düzenleme:
Hangi güç kaynağının kaç tane çıkışı olduğunu nasıl öğrenirim kendim araştıracağım

Kendi sitelerinden veya incelemelerinden bulman lazım.

@bilocanyakupcan,

Bu model hakkında çok bilgi olmasada bomba değil. 4 tane PCI-E çıkışı var.

@bilocanyakupcan,

Bu model de bulunuyor. 3080 Tİ ile normal 65W'lık bir işlemci için yeterli gelmesi lazım.

Son düzenleme: