MSI RTX 3080 Ti Ventus 3X 12G OC için PSU önerisi

bilocanyakupcan

Çalışkan
R5 3600'ım var ama R5 5600A'ya geçeceğim. Bu şekilde PSU'dan ekran kartına iki ayrı kablo olması lazım; tek kablodan ikiye ayrılan kablo istemiyorum. PSU piyasasını bilmiyorum; alabileceğim en ucuz, sorunsuz, F/P ürünü (sıfır) PSU'ya ihtiyacım var. Kasa dahil ve hariç olarak önerirseniz güzel olur.
(Not: Öncesinde High Power 850W Element Revo aldım; ancak coil whine sesi geceleri uyutmuyor. BIOS'ta FRP özelliği açık olmasına rağmen; bu yüzden bu model hariç yeni bir PSU lazım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yusuf7878 müsaitse yardımcı olur.

NZXT C750 var 2.900TL'ye.

Bütçe?

O bütçede 2 tane PCI-E çıkışı olan PSU zor. Bu model var yalnızca:

Lakin High power'dan daha kötü sayılır.

hocam ekran kartim 3080ti bu arada açıklamayı kim değiştirmiş bikmiyorum

Hocam ekran kartim 3080 Ti bu arada açıklamayı kim değiştirmiş bikmiyorum

3080 Ti ise 2 tane PCI-e çıkışı şart. Yalnız o bütçede 2 tane PCI-e çıkışı olan başka PSU'da yok High Power dışında. En azından benim bildiğim bir model yok.

Son düzenleme:
3080 Ti ise 2 tane PCI-e çıkışı şart. Yalnız o bütçede 2 tane PCI-e çıkışı olan başka PSU'da yok High Power dışında. En azından benim bildiğim bir model yok.
hangi güç kaynağının kaç tane çıkışı olduğunu nasıl öğrenirim kendim araştıracağım

Hangi güç kaynağının kaç tane çıkışı olduğunu nasıl öğrenirim kendim araştıracağım

Kendi sitelerinden veya incelemelerinden bulman lazım.

@bilocanyakupcan,

Bu model hakkında çok bilgi olmasada bomba değil. 4 tane PCI-E çıkışı var.

@bilocanyakupcan,

Bu model de bulunuyor. 3080 Tİ ile normal 65W'lık bir işlemci için yeterli gelmesi lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…