3881

Uzman
Makaleler
3
Herkese merhabalar,

MSI, Honkai: Star Rail oyunundan ilham alarak yeni bir ekran kartı tasarımı geliştirdi. Honkai: Star Rail oyunundaki karakter Zhuan Mei'nin ön planda olduğu nefrit-altın renkli bir tasarım yapılmış.

İşte karşınızda MSI RTX 4090 SUPRIM X Ruan Mei Edition:

IMG_2528.webp

Ekran kartının kutu içeriğinde ise Zhuan Mei karakterinin bir posteri ve resminin bulunduğu bir mouse pad bulunmaktadır:

IMG_2526.webp

Bazı kaynaklar ekran kartının yalnızca Çin’de satışa çıkarılacağını öngörüyor. MSI henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında bir açıklamada bulunmadı.

Bildiğiniz üzere ABD’nin uygulamış olduğu yaptırımlar nedeniyle Çin’e RTX 4090 ithal edilemiyor. Bu yüzden de Çin’de hafifletilmiş bir sürüm olan RTX 4090D bulunmaktadır.

Ben ekran kartının tasarımını oldukça beğendim. MSI gerçekten güzel iş başarmış.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Kaynak.

Hoyoverse gene basmis parayi. Karakter secimi de oldukca ilginc, herkes Kafka'ya simplerken onu koymamislar GPU'ya.

Yine de MAXSUN ve Yeston gibi firmalarin daha iyi anime tasarimli GPU'lar yaptiklarini dusunuyorum. Ozellikle MAXSUN'un o neon renkli olan tasarimlari super.

Herkese merhabalar,

MSI, Honkai: Star Rail oyunundan ilham alarak yeni bir ekran kartı tasarımı geliştirdi. Honkai: Star Rail oyunundaki karakter Zhuan Mei'nin ön planda olduğu nefrit-altın renkli bir tasarım yapılmış.

İşte karşınızda MSI RTX 4090 SUPRIM X Ruan Mei Edition:

Eki Görüntüle 17213

Ekran kartının kutu içeriğinde ise Zhuan Mei karakterinin bir posteri ve resminin bulunduğu bir mouse pad bulunmaktadır:

Eki Görüntüle 17216

Bazı kaynaklar ekran kartının yalnızca Çin’de satışa çıkarılacağını öngörüyor. MSI henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında bir açıklamada bulunmadı.

Bildiğiniz üzere ABD’nin uygulamış olduğu yaptırımlar nedeniyle Çin’e RTX 4090 ithal edilemiyor. Bu yüzden de Çin’de hafifletilmiş bir sürüm olan RTX 4090D bulunmaktadır.

Ben ekran kartının tasarımını oldukça beğendim. MSI gerçekten güzel iş başarmış.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Kaynak.
Bu tip şeylere meraklı olanlar alır. Tasarımı için alırım ama Anime benim ilgimi çok çekmiyor ya.
Nintendocuyum ben arkadaş. Açcam oyun konsolunu. Takcam kartuşu. Tuşlara basacağık. Oynayacağuz sonra.