Merhaba sistem topluyorum bugün MSI 5070 Gaming Trio aldım (36k) nasıl fiyatı sizce?
Yanına işlemci olarak ya 9800X3D ya da 9850X3D düşünüyorum aralarında cok bir fiyat farkı yok fakat kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Anakart olarak ne almayım sizce pek anakartlar hakkında bilgim yok maalesef yardımcı olursanız sevinirim.
Kartı güzel fiyata almışsınız, o model de gayet iyi. Kartı buz gibi tutacaktır ve de görünüşü de iyi.

İşlemci olarak ikisi de overkill. İkisi arasından seçimim 9800X3D olacaktır. Aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9850X3D bildiğim kadarıyla daha fazla güç tüketerek %4-5 civarı daha fazla performans veriyor. 9800X3D'ye yapılacak olan bir tuning aynı işi yapar.

Kartı güzel fiyata almışsınız, o model de gayet iyi. Kartı buz gibi tutacaktır ve de görünüşü de iyi.

İşlemci olarak ikisi de overkill. İkisi arasından seçimim 9800X3D olacaktır. Aradaki fiyat farkına değmeyecektir. 9850X3D bildiğim kadarıyla daha fazla güç tüketerek %4-5 civarı daha fazla performans veriyor. 9800X3D'ye yapılacak olan bir tuning aynı işi yapar.
Hocam incehesap'ta kampanya vardı maximum'a neredeyse 9800x3d fiyatına 9850x3d aldım şimdi bu işlemciye anakart arıyorum.