Bende öyle düşünüyorum hocam ama işte resmi satıcıların hiçbiri satmıyor maalesef Amazon veya Hepsiburada kendisi satsa direkt alırdım.

Idefix üzerinden farklı bir satıcıdan aldım. Satın alma sonrası çok güzel ilgilendiler. Üstelik Amazon'da satın alma anından tutar yüksek olduğu için bankanız red verebilir. Bankayla işi çözünce bu sefer Amazon'da tekrar satın almadan kaynaklı şüpheli işlem diyerek hesabınız askıya alınabilir. (Yaşadım) Amazon'dan 8 bin TL daha düşük fiyata aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bulaşacağım kart değil. 5090 alıyorsanız zaten bütçe sorununuz olmamalı. 5080'in üstüne sırf oyun için bir 5080 parası daha koyulmasını hak etmiyor çünkü bu kart. Yani en başından zorlayacaksa bulaşmayın diyorum.

Ha bütçeniz çok çok iyidir o zaman zaten 5090'ı da Ventus almayın yani.

Kesinlikle bulaşacağım kart değil. 5090 alıyorsanız zaten bütçe sorununuz olmamalı. 5080'in üstüne sırf oyun için bir 5080 parası daha koyulmasını hak etmiyor çünkü bu kart. Yani en başından zorlayacaksa bulaşmayın diyorum.

Ha bütçeniz çok çok iyidir o zaman zaten 5090'ı da Ventus almayın yani.

Hocam bütçe biraz kısıtlı yani çok üst seviyeye çıktım zaten 5080'i satıp alıyorum peşin fiyatına taksit bir tek Amazon'da var ve hocam sadece resmi satıcıdan almak istiyorum Amazon Hepsiburada vs gibi.

Hocam bütçe biraz kısıtlı yani çok üst seviyeye çıktım zaten 5080'i satıp alıyorum peşin fiyatına taksit bir tek Amazon'da var ve hocam sadece resmi satıcıdan almak istiyorum Amazon Hepsiburada vs gibi.

Ben böyle bir durumda önermiyorum çünkü değmeyecek. 5090'ın amacı oyundan çok render. 5080'in de çok uzun bir süre boyunca 4K'da teknolojilerle yetmeyeceği oyun yok.

Ben böyle bir durumda önermiyorum çünkü değmeyecek. 5090'ın amacı oyundan çok render. 5080'in de çok uzun bir süre boyunca 4K'da teknolojilerle yetmeyeceği oyun yok.

Doğru hocam ama bir defa alacağım, yani bir 5 sene kadar bir daha almayacağım. RTX 5080 vardı, sattım. Gerçekten yetmiyor, en çok kasıp stutter yapan oyun Cyberpunk 2077 idi. Star Wars Jedi Survivor 22 GB VRAM tüketiyor. VRAM kaynaklı Full stutter yiyordum. Warhammer Space Marine 2 16 GB VRAM'den fazla tüketiyor.