LH44

Üstün
Yer
Aydın
Eğer fiyatı x<6300 falan olursa alınır,

Bu arada okadar da büyük bir indirim olacağını sanmıyorum şuanki fiyati 7.200 ise en fazla 6.500'lerde gezer. Buyüzden çok umutlanmamak lazım.
Kendisi de şuan benim yanımda 6299'a almıştım, bakalım kâr mı zarar mı edecem?

Bu gaming gecesi işi tüm piyasayı kumar yapıyor.

6.500 TL altına düşerse alınabilir. Ki biraz fiyatı şişirmişler, düşeceğini sanmıyorum. Kontrolcü ve NAND olarak Kingston KC3000, Renegade gibi modeller ile aynı. Phison E18 kontrolcü ve Toshiba BiCS5 ya da Micron B47R NAND ile geliyor.

Performans olarak memnun kalırsın, tepe model PCIe 4.0 disklerden birisi. 2 TB model için ~200 GB SLC önbellek var, o da günlük kullanıcı için yeterli bence. Ardı ardına büyük dosyalar yazıyorsan Kingston'lar daha performanslı. Onun dışında iyi bir soğutma lazım, soğutucu olmadan performans dengesizleşiyor.

6.500 TL altına düşerse alınabilir. Ki biraz fiyatı şişirmişler, düşeceğini sanmıyorum. Kontrolcü ve NAND olarak Kingston KC3000, Renegade gibi modeller ile aynı. Phison E18 kontrolcü ve Toshiba bics5 ya da Micron B47r NAND ile geliyor.

Performans olarak memnun kalırsın, tepe model PCI-e 4.0 disklerden birisi. 2 TB model için ~200 GB SLC önbellek var, o da günlük kullanıcı için yeterli bence. Ardı ardına büyük dosyalar yazıyorsan Kingston'lar daha performanslı. Onun dışında iyi bir soğutma lazım, soğutucu olmadan performans dengesizleşiyor.

Hocam takip listeme bu SSD'yi koymuştum, yüzde doksan oyun amaçlı olacak sizce MSI mı almalıyım yoksa Kingston'u mu?

Yani MSI daha mantıklı öyle mi?
Hayır, şu anda MSI'ın fiyatı verdiği nicelik değerlerine göre güzel olmaz.
MSI 6.500 TL altına alınacaksa alınabilir. 990 PRO, Renegade'den daha ucuzdu sanki. Ona bakabilirsin alternatif.
Hocamızın da dediği gibi eğer uyguna denk getirebilirsen al.
Kendisi de şuan benim yanımda 6299'a almıştım,
Ben mesela bu fiyata almıştım.