THEmito Çalışkan Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 25 Beğeniler 9 31 Ağustos 2025 #11 II. inSTUnBULL dedi: Hayır, şu anda MSI'ın fiyatı verdiği nicelik değerlerine göre güzel olmaz. Hocamızın da dediği gibi eğer uyguna denk getirebilirsen al. Ben mesela bu fiyata almıştım. Genişletmek için tıkla... Bende 6000TL'ye aldım hocam dün umarım iyi olur.
II. inSTUnBULL dedi: Hayır, şu anda MSI'ın fiyatı verdiği nicelik değerlerine göre güzel olmaz. Hocamızın da dediği gibi eğer uyguna denk getirebilirsen al. Ben mesela bu fiyata almıştım. Genişletmek için tıkla... Bende 6000TL'ye aldım hocam dün umarım iyi olur.
I II. inSTUnBULL Becerikli Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 176 31 Ağustos 2025 #12 THEmito dedi: Bende 6000TL'ye aldım hocam dün umarım iyi olur. Genişletmek için tıkla... 6.199'e muhtemelen ki çünkü o indirim sandığımdan daha da uzun süre durdu. Özetle kazıklandım Ama o fiyata düşmesi mucize diyerek 6299'e almıştım, mucize gerçek oldu.
THEmito dedi: Bende 6000TL'ye aldım hocam dün umarım iyi olur. Genişletmek için tıkla... 6.199'e muhtemelen ki çünkü o indirim sandığımdan daha da uzun süre durdu. Özetle kazıklandım Ama o fiyata düşmesi mucize diyerek 6299'e almıştım, mucize gerçek oldu.