duranforreal
Üstün
Bu SSD alınır mı? FOXCONN A74ML 3 anakartım var. Ne kadar hız alırım?
Bende gördüm bunuda 500mb okuma yazma alamıcam zaten ucuzdan MSI alsam iyi olur 1000tl felan var okulda biriktirdiğim.Bütçe 400 daha çıkar mı?
![]()
Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.136,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Senin bölgene göre değişir, ikiside üzmez. Kolay gelsin son zamanlarda bir tık bozsada benim için Yurtiçiden sonra en iyi firma.
Antalya alanyadayım. Kolay gelsin seçiyorum o zamanSenin bölgene göre değişir, ikiside üzmez. Kolay gelsin son zamanlarda bir tık bozsada benim için Yurtiçiden sonra en iyi firma.
Yani o bölgeye nasıl hizmet veriliyor, bilmiyorum. 2'sinin de üzmeyeceği kesin gibi. Yurtiçi seçersen, dağıtıma çıkmadan gidip kendin alabilirsin.Antalya alanyadayım. Kolay gelsin seçiyorum o zaman
Yok gelsinler yaYani o bölgeye nasıl hizmet veriliyor, bilmiyorum. 2'sinin de üzmeyeceği kesin gibi. Yurtiçi seçersen, dağıtıma çıkmadan gidip kendin alabilirsin.