Detaylar
Kim cevapladı?ServisPoint. Tırt.
Halo
Uzman
Ne alsak, yeğenim? Daha önceden LG monitör almıştım, servisle bayağı sorun yaşadım, elimde kaldı, Tüketici Hakları Heyeti'nde de olmadı.
Dell destek konusunda iyidir dayı, AW2725 bakabilirsin.Ne alsak, yeğenim? Daha önceden LG monitör almıştım, servisle bayağı sorun yaşadım, elimde kaldı, Tüketici Hakları Heyeti'nde de olmadı.
Lotus
Yetkin
Dediği gibi arkadaşın, servispoint rezalet malesef. Dell alienware kullanıyorum monitör olarak, garanti bitmiş olmasına rağmen ölü pixeller çoğaldı birdenbire. E posta attığımda yenilenmiş mı sıfır mı diye sorup değiştirdiler. Yenisini getirip eskisini götürdüler. Bu yüzden dellciyim ben de.
Halo
Uzman
Dediği gibi arkadaşın, ServisPoint rezalet maalesef. Dell Alienware kullanıyorum monitör olarak, garanti bitmiş olmasına rağmen ölü pixeller çoğaldı birdenbire. E-posta attığımda yenilenmiş mı sıfır mı diye sorup değiştirdiler. Yenisini getirip eskisini götürdüler. Bu yüzden Dell'ciyim ben de.
Çok iyi.
@Ayhan Dönmez hocam çok sever MSI servisi, uzak dur. Alienware serisi alıp geç.
ltcolbaron41
Başarılı
Hocam bu süreç nasıl ilerledi bende rma oluşturdum yeni monitör yollayacaklar hangi firma üzerinden ulaşıyorlar? Kendi monitorumu onlara nasıl yollayacağım siz nasıl yaptınızDediği gibi arkadaşın, servispoint rezalet malesef. Dell alienware kullanıyorum monitör olarak, garanti bitmiş olmasına rağmen ölü pixeller çoğaldı birdenbire. E posta attığımda yenilenmiş mı sıfır mı diye sorup değiştirdiler. Yenisini getirip eskisini götürdüler. Bu yüzden dellciyim ben de.
Lotus
Yetkin
DHL Getiriyor eskisini alıyor. Bir kaç belge imzalıyorsunuz hocam. E postadan iletişimde kalıyorsunuz.Hocam bu süreç nasıl ilerledi bende rma oluşturdum yeni monitör yollayacaklar hangi firma üzerinden ulaşıyorlar? Kendi monitorumu onlara nasıl yollayacağım siz nasıl yaptınız
ltcolbaron41
Başarılı
Getirdiği gün hemen eskisini mi verdiniz hocam bu hafta içi gelecek muhmtelen eskisini kaldırıp kutuya koysam mi şimdidenDHL Getiriyor eskisini alıyor. Bir kaç belge imzalıyorsunuz hocam. E postadan iletişimde kalıyorsunuz.