astromanya

Çalışkan
Merhaba MSI Vector GP68HX laptopum var ve garantim bitti. Temizlik yaparken bataryanın şiştiğini fark ettim ve değiştirmek istedim önce araştırdım internette var mı diye ama yurt dışı hariç yoktu onlarda gümrük limiti yüzünden ülkemize gelmiyordu. Son çare servise sordum sadece batarya değişim fiyatı 200 dolar +KDV (10.000 TL) bilgisini aldım. Sizce ne yapmalıyım başka türlü bulabilir miyim veya mutlaka değiştirmeli miyim ya da pilsiz mi kullanmalıyım?

MSI sitesinde böyle bir ürün var, Türkiye'ye teslimatı var mı bilmiyorum. Pilsiz kullanmak olası kesintilerde sıkıntı oluşturabilir. Şişmiş bataryayı asla kullanmayın.

Sorun şu Türkiye'ye gönderdiler diyelim 30 Euro (27+kargo) sınırı yüzünden gümrük de takılmayacak mı?
Pili çıkarsam elektrik kesintisinde kapanacak hem verilere hem PC'ye zarar gelebilir ama batarya şişik gittikçe riski artıyor çok kararsız kaldım akım korumalı priz var ama %100 koruyacak diye bir şey yok.

Sorun şu Türkiye'ye gönderdiler diyelim 30 Euro (27+kargo) sınırı yüzünden gümrük de takılmayacak mı?
Pili çıkarsam elektrik kesintisinde kapanacak hem verilere hem PC'ye zarar gelebilir ama batarya şişik gittikçe riski artıyor çok kararsız kaldım akım korumalı priz var ama %100 koruyacak diye bir şey yok.

Türkiye'ye gönderim yokmuş.

Son düzenleme: