Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 19 Temmuz 2025 #1 Fanlar dönmüyor sonra 10 dk falan dönüp geri dönmemeye başlıyor.
Çözüm Testo Unit 19 Temmuz 2025 Alparow dedi: 60 dereceye kadar fanlar calısmıyor. Genişletmek için tıkla... 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani.
Alparow dedi: 60 dereceye kadar fanlar calısmıyor. Genişletmek için tıkla... 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.496 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.849 19 Temmuz 2025 #2 Alparow dedi: Fanlar dönmüyor sonra 10 dk falan dönüp geri dönmemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Performansta sorun yoksa Zero RPM teknolojisidir o. Belirli bir sıcaklığın altında fanları çalıştırmaz yani. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Fanlar dönmüyor sonra 10 dk falan dönüp geri dönmemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Performansta sorun yoksa Zero RPM teknolojisidir o. Belirli bir sıcaklığın altında fanları çalıştırmaz yani.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 19 Temmuz 2025 #3 Testo Unit dedi: Performansta sorun yoksa Zero RPM teknolojisidir o. Belirli bir sıcaklığın altında fanları çalıştırmaz yani. Genişletmek için tıkla... 60 dereceye kadar fanlar calısmıyor. Artı 0 Eksi
Testo Unit dedi: Performansta sorun yoksa Zero RPM teknolojisidir o. Belirli bir sıcaklığın altında fanları çalıştırmaz yani. Genişletmek için tıkla... 60 dereceye kadar fanlar calısmıyor.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.496 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.849 19 Temmuz 2025 #4 Alparow dedi: 60 dereceye kadar fanlar calısmıyor. Genişletmek için tıkla... 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani. Artı 0 Eksi Çözüm
Alparow dedi: 60 dereceye kadar fanlar calısmıyor. Genişletmek için tıkla... 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 19 Temmuz 2025 #5 Testo Unit dedi: 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun. Testo Unit dedi: 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu teknoloji problem yaratır mı? Artı 0 Eksi
Testo Unit dedi: 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun. Testo Unit dedi: 60'dan sonra çalışıyorsa Zero RPM'dir. Korkulacak bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu teknoloji problem yaratır mı?
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.496 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.849 19 Temmuz 2025 #6 Alparow dedi: Hocam peki bu teknoloji problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Benim kartdada var. Tam tersi fan ömrünü uzatıyor. Anormal bir sıcaklık değeri gördünüz mü sistemde? Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Hocam peki bu teknoloji problem yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Benim kartdada var. Tam tersi fan ömrünü uzatıyor. Anormal bir sıcaklık değeri gördünüz mü sistemde?
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 19 Temmuz 2025 #7 Testo Unit dedi: Hayır. Benim kartdada var. Tam tersi fan ömrünü uzatıyor. Anormal bir sıcaklık değeri gördünüz mü sistemde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Max 72 gördüm sanırım. Artı 0 Eksi
Testo Unit dedi: Hayır. Benim kartdada var. Tam tersi fan ömrünü uzatıyor. Anormal bir sıcaklık değeri gördünüz mü sistemde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Max 72 gördüm sanırım.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.496 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.849 19 Temmuz 2025 #8 Alparow dedi: Yok hocam Max 72 gördüm sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullanın kartınızı. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Yok hocam Max 72 gördüm sanırım. Genişletmek için tıkla... O zaman hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullanın kartınızı.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 19 Temmuz 2025 #9 Testo Unit dedi: O zaman hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullanın kartınızı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam şu anda 55 derecede açtı. Normal mi? Artı 0 Eksi
Testo Unit dedi: O zaman hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullanın kartınızı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam şu anda 55 derecede açtı. Normal mi?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.056 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.349 Yer İstanbul 19 Temmuz 2025 #10 Alparow dedi: Sağ olun hocam şu anda 55 derecede açtı. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. Hotspota da bağlı olabilir bu durum. Benim kart 50 de açıyor. Kart kendisi ayarlıyor, endişe edilecek bir durum yok. Fan açmaması daha iyi, fanlar daha uzun ömürlü ve daha sessiz oluyor bu teknoloji sayesinde. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Sağ olun hocam şu anda 55 derecede açtı. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal. Hotspota da bağlı olabilir bu durum. Benim kart 50 de açıyor. Kart kendisi ayarlıyor, endişe edilecek bir durum yok. Fan açmaması daha iyi, fanlar daha uzun ömürlü ve daha sessiz oluyor bu teknoloji sayesinde.