Benim adıma iade talep edip, iade kargoyu teslim alıp iade (sözde) yapmışlar. Sipariş iptali değil. Dolandırıcılıktan CİMER'e yazacağım. Düz bir şekilde iptal olmasını bekliyordum zaten ama ben iade talep etmişim ve süreç işlemiş gibi yapılmış.

CİMER ilgilenmez hocam boşuna uğraşmayın.

Ya şansımızı denedik işte. Bundan sonrası yüzsüzlük ve hırsızlığa girer benim için.
Hocam bence burada ihmalsizlik var ve insanlar daha telefon alamzken ucuz yerden bir şey koparmaya çalışıyor. Ben satın almadım ama siteye girip o fiyatı görüp hayal kuran insanlar vardır büyük ihtimal çünkü kimsenin arka cebinde 300.000 TL yok.

Ya şansımızı denedik işte. Bundan sonrası yüzsüzlük ve hırsızlığa girer benim için.
Ben açıkçası umursamayacaktım fakat sanki ben iade talebi oluşturmuşum gibi bir yaklaşım sonucunda tüketici hakem heyetine başvurdum, sonuç umurumda değil insanlar hata yapabilir ama böyle bir yaklaşımın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Ben açıkçası umursamayacaktım fakat sanki ben iade talebi oluşturmuşum gibi bir yaklaşım sonucunda tüketici hakem heyetine başvurdum, sonuç umurumda değil insanlar hata yapabilir ama böyle bir yaklaşımın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Aynen öyle. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme: