MSI Vigor GK30 Combo nasıldır?

Bütçe
3000

Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Merhaba,
Ben bir beyaz sistem toplamya çalışıyorum. Şimdi bonuslar kaldı klavye mouse beyazlatırsak tam beyaz görünümüne kavuşacağım sayılır . Ben de gezinirken bu seti gördüm fiyatı, satıcısı itibari ile hoşuma gitti tuşları da sanırsam çift baskı genelde karanlıkta PC kullanıyorum ve klavye ışık almadığından bazen 5 kere mesaj düzenliyorum. Teknik bilgi konusunda bir şey bilmediğimden sizlerden yardım almak istedim. Ürünün fiyatı 2.300₺ benim için makul bir fiyat 3000 TL civarı bütçe ayırabilirim kaliteye göre bütçede esneme olabilir sizin önerileriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Klavyeler güzel hocam fakat %100 boy oranına bakıyordum şu an bile FS 22 oynarken çok fazla tuş ataması var numpadde bunu kaydırmak hiç iyi olmaz açıkçası.

Mouse'un çınlama sorunu yok mu?

• MSI Vigor GK30 Combo, kullanıcı dostu bir tasarıma sahip ve LED aydınlatmaya sahip klavye ve fare setidir.
  • Klavyedeki çift baskı tuşları, daha iyi bir yazma deneyimi sağlarken, aydınlatma özelliği geceleri kullanımda vizyonunuzu artırır.
  • Klavye, rahat bir yazma deneyimi sunar ve hafif su dökülmesine dayanıklıdır, bu da dayanıklılığını artırır.
  • Fiyat olarak 2.300₺ makul görünüyor; bu seviyede birçok kullanıcı için tatmin edici performans sunabilir.
  • Bunun yanı sıra, bütçenizi 3.000₺'ye kadar esneterek daha üst seviye klavye ve fare setlerini de inceleyebilirsiniz.
  • Daha iyi bir aydınlatma ve ek özellikler arıyorsanız, RGB aydınlatma seçeneği sunan modelleri araştırmayı düşünebilirsiniz.
  • Alternatif olarak, Corsair veya Logitech gibi markaların benzer ürünlerini de göz önünde bulundurabilirsiniz; bu markalar genellikle yüksek kaliteli ve dayanıklı ürünler sunar.

Sonuç olarak, eğer MSI Vigor GK30 Combo setini almayı düşünüyorsanız, özelliklerini göz önünde bulundurarak iyi bir seçim yapmış olursunuz. Ancak bütçenizi genişletebilirseniz, daha fazla seçenek elde edersiniz.

Bütçeyi genişletebilirim fakat hoşuma gittiği için bunu düşünüyorum. Acaba bunun rgblerini MSI yazılımı üzerinden mavi olarak çalıştırabilir miyim? Mavi olması hoşuma gidiyor.

Bütçeyi genişletebilirim fakat hoşuma gittiği için bunu düşünüyorum. Acaba bunun rgblerini MSI yazılımı üzerinden mavi olarak çalıştırabilir miyim? Mavi olması hoşuma gidiyor.

@TecholAI

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…