Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Kutusundan çıkan anteni taktınız mı anakarta? O'nu takmazsanız çok kötü çeker.
troken
Başarılı
Anten?Kutusundan çıkan anteni taktınız mı anakarta? O'nu takmazsanız çok kötü çeker.
troken
Başarılı
Yav bu görselde ki kablolar çıkıyor o bağlandığı yerden çok kötü yapmışlar dayanıksız 4-5 ay önce fark etmiştim bu olduktan sonra 1 bara düştü.Anten takılı olmasına rağmen az çekiyorsa anten bozuktur. Anten takılı değilse çekmez.
Yav bu görselde ki kablolar çıkıyor o bağlandığı yerden çok kötü yapmışlar dayanıksız 4-5 ay önce fark etmiştim bu olduktan sonra 1 bara düştü. Eki Görüntüle 211129
Anten gitmiş. Değişmesi gerekiyor.
Belki bu işlerden anlayan bir elektronikçi tamir edebilir.
- Makaleler
- 4
Kabloların yerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. O girişlerden birisi 2.4 GHz, diğeri 5 GHz. Tek sağlam antenle tek kanaldan da iyi bir sinyal alabilirsiniz.Yav bu görselde ki kablolar çıkıyor o bağlandığı yerden çok kötü yapmışlar dayanıksız 4-5 ay önce fark etmiştim bu olduktan sonra 1 bara düştü. Eki Görüntüle 211129
troken
Başarılı
Anten gitmiş. Değişmesi gerekiyor.
Belki bu işlerden anlayan bir elektronikçi tamir edebilir.
Şuanda anlamadım bu şekilde mail geldi servispoint'ten. Ben bir şey göndermedim ama teslim tarihinde bugün yazıyor. Yeni anten mi gönderecekler?Kabloların yerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. O girişlerden birisi 2.4 GHz, diğeri 5 GHz. Tek sağlam antenle tek kanaldan da iyi bir sinyal alabilirsiniz.
Teslim Tarihi: 24.12.2025
''''''' Numaralı HizmetFişi Servis Kaydı
MSI marka, '''''' seri numarali cihaz, ''''''' hizmet fis numarasiyla sistemize kaydolmustur. Ürününüze ait güncel durum bilgisine https://onlineislemler.servispoint.com adresi üzerinden erişebilirsiniz.
Saygılarımızla
Cihazınızın servis işlemleri başlamıştır.
Bu aşamada arıza tespiti yapılmakta ve gerekli testler ve teknik değerlendirmeler gerçekleştirilmektedir. Cihazın onarım ve/veya parça değişimi gerektirip gerektirmediği belirlenerek sonraki aşamaya geçilecektir.
Müşteri Şikayet
WİFİ ANTENİ