Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir 42

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Merhaba,

Daha sabah bile Bluetooth vardı ancak şu anda yok, görünmüyor. Ne yapabilirim?

1783533729702.webp

Çözüm
Bilgisayarı tamamen kapat. Kasanın arkasındaki güç kablosunu çek. Kablo çekiliyken kasanın güç tuşuna 30-40 saniye boyunca basılı tut (bunu neden diyorum çünkü içerideki tüm statik elektrik boşalacak, ondan dolayı). Sonra kabloyu tak ve bilgisayarı aç. Bu yöntem büyük ihtimalle sorunu çözer.
Aynı sorunu PCI-e AX200 Wi-Fi kartımda yaşıyordum. Arada bir Bluetooth cihazım kayboluyordu. Sebebini bilmemekle beraber PSU şalterini kapatarak yaptığım 2 ya da 3 yeniden başlatmada düzeliyordu. Kendi deneyimim. İşe yaramayabilir. Herhangi bir bilgi altyapısı yoktur.

Bilgisayarı tamamen kapat. Kasanın arkasındaki güç kablosunu çek. Kablo çekiliyken kasanın güç tuşuna 30-40 saniye boyunca basılı tut (bunu neden diyorum çünkü içerideki tüm statik elektrik boşalacak, ondan dolayı). Sonra kabloyu tak ve bilgisayarı aç. Bu yöntem büyük ihtimalle sorunu çözer.

Çözüm
Statik elektrikle çok alakası olduğunu sanmıyorum. Güncel sistemler bunlar. Daha çok sistem cihaz olarak tanımamış gibi. Aç kapa durumları tekrar algılanmasını sağlayabiliyor.