Yk1967 Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 Beğeniler 10 Yer Ankara 24 Mart 2026 #1 Anakart ismi random yazı sayı görünüyor msinfo32'de. BIOS'umu yeni güncelledim, kendi sitesinden indirip kurdum BIOS'tan ve hâlâ daha böyle. ASUS Prime B450M-K. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2026
Anakart ismi random yazı sayı görünüyor msinfo32'de. BIOS'umu yeni güncelledim, kendi sitesinden indirip kurdum BIOS'tan ve hâlâ daha böyle. ASUS Prime B450M-K.
xquerzy Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 22 24 Mart 2026 #2 Bir spoofer programı mı kullandınız? Örnek olarak amidewin.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 24 Mart 2026 #3 EFI spoofer falan mı var?
KS KS Yk1967 Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 Beğeniler 10 Yer Ankara 24 Mart 2026 #4 xquerzy dedi: Bir spoofer programı mı kullandınız? Örnek olarak AMIDEWIN. Genişletmek için tıkla... Çok önceden ban yemiştim bir oyunda onun için kullanmıştım çalışmamıştı hatta şu an bilgisayarımda yok.
xquerzy dedi: Bir spoofer programı mı kullandınız? Örnek olarak AMIDEWIN. Genişletmek için tıkla... Çok önceden ban yemiştim bir oyunda onun için kullanmıştım çalışmamıştı hatta şu an bilgisayarımda yok.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 25 Mart 2026 #5 Yk1967 dedi: Çok önceden ban yemiştim bir oyunda onun için kullanmıştım çalışmamıştı hatta şu an bilgisayarımda yok. Genişletmek için tıkla... Boot Order'da bir şey gözüküyor mu peki? Orijinal BIOS'unuzu yeniden yazdırırsanız çözülür gibi duruyor.
Yk1967 dedi: Çok önceden ban yemiştim bir oyunda onun için kullanmıştım çalışmamıştı hatta şu an bilgisayarımda yok. Genişletmek için tıkla... Boot Order'da bir şey gözüküyor mu peki? Orijinal BIOS'unuzu yeniden yazdırırsanız çözülür gibi duruyor.
xquerzy Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 22 25 Mart 2026 #6 avkila.tech dedi: Boot Order'da bir şey gözüküyor mu peki? Orijinal BIOS'unuzu yeniden yazdırırsanız çözülür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi biosu yazdırırsanız sorun çözülecektir.
avkila.tech dedi: Boot Order'da bir şey gözüküyor mu peki? Orijinal BIOS'unuzu yeniden yazdırırsanız çözülür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği gibi biosu yazdırırsanız sorun çözülecektir.
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 26 Mart 2026 #7 xquerzy dedi: Bir spoofer programı mı kullandınız? Örnek olarak amidewin. Genişletmek için tıkla... amidewin ile spoof atılabiliyor mu? kontrol ettim, uğraşırsan atılır ha bunla ama sadece anakartı spooflarsın ekran kartı id falan olacağını sanmıyorum. Ya da HDD SSD seri numaraları vs.
xquerzy dedi: Bir spoofer programı mı kullandınız? Örnek olarak amidewin. Genişletmek için tıkla... amidewin ile spoof atılabiliyor mu? kontrol ettim, uğraşırsan atılır ha bunla ama sadece anakartı spooflarsın ekran kartı id falan olacağını sanmıyorum. Ya da HDD SSD seri numaraları vs.
KS KS Yk1967 Uzman Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 Beğeniler 10 Yer Ankara 3 Nisan 2026 #8 avkila.tech dedi: Boot Order'da bir şey gözüküyor mu peki? Orijinal BIOS'unuzu yeniden yazdırırsanız çözülür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... hocam yaptım ama gene aynı
avkila.tech dedi: Boot Order'da bir şey gözüküyor mu peki? Orijinal BIOS'unuzu yeniden yazdırırsanız çözülür gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... hocam yaptım ama gene aynı
avkila.tech Becerikli Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 511 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 417 3 Nisan 2026 #9 Yk1967 dedi: hocam yaptım ama gene aynı Genişletmek için tıkla... Boot options kısmında efi loader falan var mı yoksa düz windows boot manager mi gozukuyor
Yk1967 dedi: hocam yaptım ama gene aynı Genişletmek için tıkla... Boot options kısmında efi loader falan var mı yoksa düz windows boot manager mi gozukuyor