Detaylar
Kim cevapladı?Yabancı forumlarda yıllarca konusu var my dijital Life, Windows 10 forumsv vs.
Sorun olsaydı bu kadar uzun soluklu gitmezdi.
Msmg, winreducer, NTLite program olaral ilk 3'e yazılır.
Konu modlama ise bunlar sistem dosyalarını açıp, sistem dosyalarına mudahele ettiğiniz için.
Modlama yaparken Defender her zaman kapatılır. Sorun yasamamak için vs.
Ben mesela sadece Windows 11 de DirectX, Visual 2005/22, OneDrive silme.
Windows 10 sag tık için kullanırım 15sn surer, ve ISO'daki tum surumleri index olarak ayrı ayrı açtıgı için gorsellestirmede msmg yi kullanırım.
Diğerler tek surum açar, msmg de hepsini tek kalemde bitirdiğim için zamandan tasaruf saglar vs.
Modlama yapacaksanız NTLite oneririm.
Türkçe destek, reg kurulum önce ve sonrası, ve guncelleme entegre daha kolay.
Hazır XML sablon varsa tum ayarları tek tık ile yapıp isonuzu olusturur.
Konu modlama ise bunlar sistem dosyalarını açıp, sistem dosyalarına mudahele ettiğiniz için.
Windows 10 sag tık için kullanırım 15sn surer, ve ISO'daki tum surumleri index olarak ayrı ayrı açtıgı için gorsellestirmede msmg yi kullanırım.
Diğerler tek surum açar, msmg de hepsini tek kalemde bitirdiğim için zamandan tasaruf saglar vs.
Son düzenleme:
demjr
Becerikli
Msmg toolkit ile ayar çektikten sonra iso niye 8 gb dan 16 gb çıktı anlamadım açıkcası. En iyisi UUP dump ile güncel windows sürümünü indirdikten sonra NTlite ile ayar çekmek.Yabancı forumlarda yıllarca konusu var my dijital Life, Windows 10 forumsv vs.
MSMG Toolkit ile ayar çektikten sonra ISO niye 8 GB'dan 16 GB çıktı anlamadım açıkçası. En iyisi UUP dump ile güncel Windows sürümünü indirdikten sonra NTLite ile ayar çekmek.
Msmg anolog gibi, tek tek ayar yapman zor.
NTLite daha pratik ve yanlış ayar veya uygunsuz ayar yaparsan izin vermez.
Msmg de nasıl 16 oldu anlamadım ama,
UUP'ta ini, TXT ile yarı modlu indirirsin.
Edge ve bileşenleri silebilirsin.
NTLite vs D arsivinde konu var a/z ye açıklamalı anlatım var.
Link veremiyorum siliyorlar(sanki illegal paylasım yapıyoruz sanki ya
demjr
Becerikli
Sizin paylaşımınızdan yola çıkarak yaptım zaten. Adımları sıra sıra uyguladım eksiksiz. Neyse sıkıntı yok UUP dump ile NTlite yeterli gayet. Paylaşımınız için teşekkürler.Msmg anolog gibi, tek tek ayar yapman zor.
NTLite daha pratik ve yanlış ayar veya uygunsuz ayar yaparsan izin vermez.
Msmg de nasıl 16 oldu anlamadım ama,
UUP'ta ini, TXT ile yarı modlu indirirsin.
Edge ve bileşenleri silebilirsin.
NTLite vs D arsivinde konu var a/z ye açıklamalı anlatım var.
Link veremiyorum siliyorlar(sanki illegal paylasım yapıyoruz sanki ya)
Sizin paylaşımınızdan yola çıkarak yaptım zaten. Adımları sıra sıra uyguladım eksiksiz. Neyse sıkıntı yok UUP dump ile NTLite yeterli gayet. Paylaşımınız için teşekkürler.
Güle güle kullan,
Orada yaptığım NTLite ozellikle yerel hesap olarak ağırlıklı.
Telemetryler kapatabildiğimizin Max olarak, Defender ve Update sorun yasamamayı on planda tutmaya çalıştık.
Aslında bu konularda pat ta Hüseyin Uzunyayla(ognitorenks) hocamın konusu var.
Ama Türk forumlarında paylasalım maalesef yok denecek derece.
Diger kullanıcılar paylasım yapsa sentezleme ile daha iyi şeyler ortaya çıkar ama insanlar bazen sorun oldugunda veya cözemeyince hakaret derecesine yorumlardan paylasım yapmıyorlar veya yaptıgını paylasıyorlar; veya forumlarda sadece sorf yapıyorlar.
İyi adamlar mesela;
Bu forumda varlar mı bilmiyorum ama, patta voll7ox bu konularda iyi, tnctr de de iyi paylasımları var. Custom OS olarak.
Delipetro06 tnctr ve patta var, özellikle hard gorsellestirmede çok iyi.
Ognitorenks ile beraber sayfaları var.
Tnctr de ozellikle çok iyi adamlar var zaten.
Her hangi durumda bunlardan yardım ister, faydalanabilirsin
demjr
Becerikli
Güle güle kullan,
Orada yaptığım NTLite ozellikle yerel hesap olarak ağırlıklı.
Telemetryler kapatabildiğimizin Max olarak, Defender ve Update sorun yasamamayı on planda tutmaya çalıştık.
Aslında bu konularda pat ta Hüseyin uzunyayla(ognitorenks) hocamın konusu var.
Ama Türk forumlarında paylasalım maalesef yok denecek derece.
Diger kullanıcılar paylasım yapsa sentezleme ile daha iyi şeyler ortaya çıkar ama insanlar bazen sorun oldugunda veya cözemeyince hakaret derecesine yorumlardan paylasım yapmıyorlar veya yaptıgını paylasıyorlar; veya forumlarda sadece sorf yapıyorlar.
İyi adamlar mesela;
Bu forumda varlar mı bilmiyorum ama, patta voll7ox bu konularda iyi, tnctr de de iyi paylasımları var. Custom OS olarak.
Delipetro06 tnctr ve patta var, özellikle hard gorsellestirmede çok iyi.
Ognitorenks ile beraber sayfaları var.
Tnctr de ozellikle çok iyi adamlar var zaten.
Her hangi durumda bunlardan yardım ister, faydalanabilirsin![]()
Çok teşekkürler hocam evet gidince bu Custom OS işine devam edeceğim. Bilgiler ve emeğin için teşekkür ederim.
hocam ognitorenks güvenilir mi? Çünkü windows 11 home performance edition iso var. Bunu indirebilirim fakat %100 bir güvenlik garantisi var mı?Çok teşekkürler hocam evet gidince bu Custom OS işine devam edeceğim. Bilgiler ve emeğin için teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam evet gidince bu Custom OS işine devam edeceğim. Bilgiler ve emeğin için teşekkür ederim.
Hocam ognitorenks güvenilir mi? Çünkü Windows 11 Home performance Edition ISO var. Bunu indirebilirim fakat %100 bir güvenlik garantisi var mı?
Evet ama kendin yapmak her zaman daha iyidir.
Pat ta zaten kendi konusu var.
Hüseyin Uzunyayla( ognitorenks) rehber seklinde açıklamalı.