E erawsyi Ziyaretçi 9 Kasım 2024 #1 1 hafta öncesine kadar Windows 10 ISO'sundaki bazı gereksiz şeyleri kaldırmak için MSMG Toolkit indirdim. İşim bitti, şimdi de klasörü silinmiyor. Masaüstünde kaldı böyle. Ne yapacağım? Shift+Delete ile silmeye çalıştığımda böyle oluyor: Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
1 hafta öncesine kadar Windows 10 ISO'sundaki bazı gereksiz şeyleri kaldırmak için MSMG Toolkit indirdim. İşim bitti, şimdi de klasörü silinmiyor. Masaüstünde kaldı böyle. Ne yapacağım? Shift+Delete ile silmeye çalıştığımda böyle oluyor:
Çözüm Hakan Yusuf 13 Kasım 2024 Doruk51 dedi: Hocam sahipliği nasıl alacağız? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da Dosya Ve Klasörlerin Sahipliği Nasıl Alınır? Windows 10'da dosya ve klasörlerin sahipliğini nasıl alacağınızı bu rehberimizde anlatıyoruz. Windows işletim sistemi altında klasörlere ve dosyalara www.technopat.net Bu videoda görebilirsiniz.
Doruk51 dedi: Hocam sahipliği nasıl alacağız? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da Dosya Ve Klasörlerin Sahipliği Nasıl Alınır? Windows 10'da dosya ve klasörlerin sahipliğini nasıl alacağınızı bu rehberimizde anlatıyoruz. Windows işletim sistemi altında klasörlere ve dosyalara www.technopat.net Bu videoda görebilirsiniz.
Doruk51 Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 203 Çözümler 4 Beğeniler 64 13 Kasım 2024 #11 Hocam ben çözemiyorum çünkü Toolkit'in içinde Windows dosyaları var. Benim format atmam lazım çözmem için. İyi Sosyaller. Artı 0 Eksi
Hocam ben çözemiyorum çünkü Toolkit'in içinde Windows dosyaları var. Benim format atmam lazım çözmem için. İyi Sosyaller.
Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 13 Kasım 2024 #12 Silinen üye dedi: Hocam bu yöntemle çözdüm sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam bu yöntemle çözdüm sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler.