Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Bu DLL sorunu nasıl çözerim?

1703351658588.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradan dosyayı indirip, bütün Visual C++ paketlerini toplu kurabilirsiniz.
Söz konusu dosya bu paketin içinde yok. Oyuna uygun DLL indirmesi gerek zira firma artık faal değil.

Artı -1 Eksi

Buradan dosyayı indirip, bütün Visual C++ paketlerini toplu kurabilirsiniz.
Söz konusu dosya bu paketin içinde yok. Oyuna uygun DLL indirmesi gerek zira firma artık faal değil.

Çözüm

Konuyu inceliyordum, fark ettim. GitHub kaynağı için teşekkürler. Genel olarak bu sorunları yaşayan herkes DLL sitelerinden temin etmiş. Aslında sistemde bu DLL dosyasının eksik olmaması gerekiyor. Bu neyden dolayı kaynaklanıyor acaba? Hata belki de programın düzgün indirilmediğinden kaynaklanabilir. Sürücü de keza öyle.

İkisini denedim Recep abi ama hala aynı.

3050 Ti var sürücü'sü ise 517.48 sürüm var.
Bazen sürücüden dolayı kaynaklanıyor, bazen de sistem dosyalarının bozulmasından dolayı. O yüzden eski bir sistem kaydı varsa onu yüklemenizi tavsiye etmiştim. "System Restore" şeklinde aratıp, sistemi eski bir tarihteki yedeğe çekebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Bazen sürücüden dolayı kaynaklanıyor, bazen de sistem dosyalarının bozulmasından dolayı. O yüzden eski bir sistem kaydı varsa onu yüklemenizi tavsiye etmiştim. "System Restore" şeklinde aratıp, sistemi eski bir tarihteki yedeğe çekebilirsiniz.
O dediğiniz şey de yok sanırım tek çare format hocam.